ΝΕΑ

Νέο Renault Kangoo: Διατηρεί την ξεχωριστή του υπόσταση

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Kangoo: Διατηρεί την ξεχωριστή του υπόσταση

ΝΕΑ

Νέο Renault Kangoo: Διατηρεί την ξεχωριστή του υπόσταση

ΝΕΑ

Το νέο επαγγελματικό βαν της Renault διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος και παράγεται στο εργοστάσιο του Maubeuge στη Γαλλία.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Kangoo απευθύνεται τόσο σε μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τα οχήματα του στόλου τους, όσο και σε μεμονωμένους επαγγελματίες που αναζητούν ένα εξατομικευμένο όχημα.

Το νέο Kangoo διατηρώντας τα γνωστά πλεονεκτήματά του, ενσωματώνει σημαντικές καινοτομίες που του επιτρέπουν να αναδειχθεί και πάλι σε ένα πολυεργαλείο που προσαρμόζεται στα μέτρα κάθε επαγγελματία, προκειμένου να ικανοποιήσει αποτελεσματικά τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες της δραστηριότητάς του.

Χάρη στην αφαίρεση της κεντρικής κολόνας του αμαξώματος στην έκδοση «OPEN SESAME», το νέο Kangoo προσφέρει το μεγαλύτερο άνοιγμα της αγοράς στη δεξιά πλευρά, με πλάτος 1.446 χιλιοστά, διπλάσιο από αυτό του προηγούμενου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Εξαιρετικά βολικό στις αστικές μεταφορές, διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων μέσω της πλευρικής πόρτας, αποφεύγοντας τους γνωστούς περιορισμούς με τις πίσω πόρτες, σε στενούς χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ σε στενούς δρόμους, υπόγεια γκαράζ κ.λπ.).

Το νέο Renault Kangoo διατίθεται με την πτυσσόμενη και ασφαλιζόμενη εσωτερική σχάρα, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον συνοδηγό.

To «Easy Inside Rack», επιτυγχάνει την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης, αυξάνοντας τη μεταφορική ικανότητα του οχήματος και δίνοντας τη δυνατότητα μεταφοράς στο εσωτερικό του αντικειμένων μεγάλου μήκους (2μ.- 2,5μ. στη μακριά έκδοση).

Advertisement

Ένα χαρακτηριστικό που εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς και είναι ακριβώς εκεί που το χρειάζεται ο επαγγελματίας, χωρίς να εμποδίζει.

Η εσωτερική σχάρα έχει ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων βάρους έως και 30 κιλά, ενώ το συνολικό ύψος του αυτοκινήτου δεν μεταβάλλεται, ώστε ούτε υπερβαίνει τα όρια ύψους που συναντάμε συχνά σε κλειστά γκαράζ ή σήραγγες, αλλά και δεν επιβαρύνει την αεροδυναμική, εξασφαλίζοντας μειωμένο θόρυβο και χαμηλή κατανάλωση.

Advertisement

Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με απόδοση 95 ή 115 ίππους (260 Nm και 270 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων EDC, το νέο Kangoo προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, από 5,2 λ. /100χλμ. (136 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν χαμηλά έξοδα χρήσης.

Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).