Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανακαλύψτε το Νέο Range Rover

Ελλάδα 17:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακαλύψτε το Νέο Range Rover

ΝΕΑ

Ανακαλύψτε το Νέο Range Rover

ΝΕΑ

Εξερευνήστε τον δρόμο που ανοίγει το νέο Range Rover, το οποίο επαναστατεί σε πολλούς τομείς, συνδυάζοντας την απόλυτη άνεση, την ηρεμία και το κύρος που αποδεικνύονται σε όλα τα είδη εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Range Rover χαρακτηρίζεται από την αρμονία των αναλογιών, τις σμιλεμένες γραμμές και τη μοντέρνα σχεδίαση. Με τις καινοτόμες τεχνολογίες του να υποστηρίζουν τη μοναδική του σχεδίαση, αυτό το εντυπωσιακό SUV αποπνέει την αίσθηση ενός ενιαίου μεταλλικού γλυπτού, που κερδίζει τα βλέμματά σε κάθε του εμφάνιση. Η νέα γενιά του Range Rover αντικατοπτρίζει άριστα τη σύγχρονη πολυτέλεια, προσφέροντας ανώτερα επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας, πληθώρα επιλογών και δυνατότητες εξατομίκευσης.

Η σύγχρονη τεχνολογία συνδυάζεται με την υψηλού επιπέδου πολυτέλεια, με στόχο να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία ταξιδιού σε όλους τους επιβάτες. Η νέα στιβαρή πλατφόρμα MLA-Flex υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κινητήρων, από κινητήρες εσωτερικής καύσης μέχρι plug-in hybrid και 100% ηλεκτρικά συστήματα.

Το νέο Range Rover, όσον αφορά στη δυναμική του κίνηση, προσφέρεται με μια σειρά αποδοτικών mild hybrid και plug-in hybrid κινητήρων, επιτρέποντας επιλογή μεταξύ πενταθέσιας και τετραθέσιας ή επταθέσιας διάταξης στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο.

Advertisement
Advertisement

Σύντομα, θα παρουσιαστεί και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Range Rover, το νέο Range Rover Electric. Εγγραφείτε στη λίστα προτεραιότητας και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προ-παραγγελία.

Κάθε νέο Range Rover συνοδεύεται από το πρόγραμμα Service Plan «Save and Care Premium» διάρκειας 48 μηνών ή 80.000 χλμ. (όποιο προηγηθεί πρώτα), χωρίς επιπλέον κόστος. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να προσφέρει άριστη συντήρηση, καλύπτοντας το κόστος εργασίας, ανταλλακτικών, λιπαντικών JLR Castrol EDGE Professional, καθώς και αναλώσιμα συστήματος φρένων – όλων των προγραμματισμένων service κατά τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος.

Για αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί πριν από τις 11/12/2023, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του προγράμματος, εφόσον δεν έχει γίνει το δεύτερο προγραμματισμένο σέρβις, με επιλογές διάρκειας από 24 έως 60 μήνες και χιλιόμετρα από 24.000 έως 100.000.

Advertisement

Η Range Rover προσφέρει πενταετή εγγύηση σε όλη τη γκάμα της, εξασφαλίζοντας ηρεμία και σιγουριά για όλους τους ιδιοκτήτες, καλύπτοντας τους για πέντε χρόνια ή για 150.000 χιλιόμετρα (όποιο προηγηθεί) χωρίς έξτρα κόστος.

Τέλος, όλα τα ελαστικά του νέου Range Rover καλύπτονται από δωρεάν 3ετή εγγύηση, ενώ η εγγύηση ελαστικών ισχύει και στην περίπτωση αντικατάστασης και των 4 ελαστικών στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Spanos Luxury Cars.

Advertisement

Το νέο Range Rover προσφέρεται με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και επιλογές leasing, ιδανικό για όσους προτιμούν τη μακροχρόνια μίσθωση. Επισκεφτείτε τώρα την Spanos Luxury Cars και γνωρίστε από κοντά το κορυφαίο SUV, το νέο Range Rover.