Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Puma: Με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας

Ελλάδα 15:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Puma: Με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας

ΝΕΑ

Νέο Ford Puma: Με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας

ΝΕΑ

Το νέο Ford Puma έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία των crossover με τις καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας, συνδεσιμότητας και άνεσης.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ford Puma συνιστά μία κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των crossover, εκπροσωπώντας παράλληλα την εξέλιξη υψηλής τεχνολογίας από την αμερικανική εταιρεία.

Ταυτόχρονα, προάγει σε όλα τα επίπεδα την οδηγική εμπειρία προσφέροντας όχι μόνο ιδιαίτερο στιλ, αλλά και ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα της κατηγορίας B-SUV περιβάλλον οδήγησης με όλες τις τεχνολογίες που ενισχύουν την ασφάλεια, την συνδεσιμότητα και την άνεση για όλους τους επιβάτες.

Στην ποιοτική και αναβαθμισμένη σε σχεδίαση καμπίνα του νέου Ford Puma τις εντυπώσεις κλέβουν οι προηγμένες ψηφιακές οθόνες, οι οποίες διαμορφώνουν ένα σύγχρονο περιβάλλον οδήγησης και ένα καταφύγιο για πιο απολαυστικά και χαλαρωτικά ταξίδια.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου διαθέτουν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8 ιντσών, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής όσον αφορά την απεικόνιση των ενδείξεων, ώστε κάθε φορά να προβάλλονται με ευκρινή γραφικά οι πληροφορίες που οι οδηγοί θεωρούν πιο χρήσιμες.

Ένα ακόμα highlight του προηγμένου εσωτερικού του νέου Ford Puma είναι η κεντρική οθόνη αφής με διαγώνιο 12 ίντσες, η οποία διαθέτει οριζόντιο προσανατολισμό και είναι τοποθετημένη ψηλά στην κεντρική κονσόλα δίνοντας την αίσθηση ότι «αιωρείται». Αυτή έχει κλίση προς τη μεριά του οδηγού ώστε να διευκολύνει την αλληλεπίδραση και να ενισχύει την σπορ αίσθηση του cockpit.

Το νέο Ford Puma αναβαθμίζεται με το καινοτόμο σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας τελευταίας γενιάς SYNC 4. Πλέον, η κεντρική οθόνη αφής του συστήματος ενσωματώνει τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού και τη θέρμανση των καθισμάτων στις εκδόσεις που είναι διαθέσιμη, μειώνοντας στο ελάχιστο τον αριθμό των φυσικών διακοπτών στην κεντρική κονσόλα και απλοποιώντας την εμπειρία χρήστη.

Advertisement

Διαθέτοντας διπλάσια υπολογιστική ισχύ σε σύγκριση με την απερχόμενη έκδοση, το νέο SYNC 4 δεν είναι μόνο ταχύτερο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιεί έναν πολύπλοκο αλγόριθμο μηχανικής μάθησης για να μαθαίνει από τις εντολές του οδηγού με την πάροδο του χρόνου έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ακριβείς προτάσεις και ταχύτερες απαντήσεις, καθώς οι πελάτες έχουν πρόσβαση στις στάνταρ λειτουργίες συνδεδεμένης πλοήγησης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.

Οι ιδιοκτήτες του νέου Ford Puma μπορούν να χρησιμοποιούν επίσης φυσικές εντολές ομιλίας για hands-free πρόσβαση στις λειτουργίες ψυχαγωγίας, καιρού και κλιματισμού.

Advertisement

Τα ασύρματα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέπουν την ενσωμάτωση smartphone χωρίς καλώδια για μεγαλύτερη τάξη στην καμπίνα, ενώ ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος αποθήκευσης για έξυπνα τηλέφωνα, που περιλαμβάνει μία ασύρματη βάση φόρτισης, καθιστά εύκολη τη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας της μπαταρίας σε υψηλά επίπεδα.

Την ίδια στιγμή, το στάνταρ μόντεμ 5G προσφέρει σε όλους τους επιβάτες του νέου Ford Puma ταχύτατη συνδεσιμότητα εν κινήσει, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα το Alexa Built-in ως κινητό προσωπικό βοηθό που απαντά σε ερωτήματα ή μεταδίδει μουσική κατόπιν σχετικών αιτημάτων, μέσω του προαιρετικού συστήματος ήχου B&O με 10 ηχεία.