Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Puma: Με «όπλα» την πρακτικότητα και την ευρυχωρία

Ελλάδα 23:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Puma: Με «όπλα» την πρακτικότητα και την ευρυχωρία

ΝΕΑ

Νέο Ford Puma: Με «όπλα» την πρακτικότητα και την ευρυχωρία

ΝΕΑ

Το νέο Ford Puma έρχεται να ενισχύσει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα του διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ευρυχωρία, άνεση και πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Όταν η Ford αποκάλυψε για πρώτη φορά το Puma, η κατηγορία των συμπαγών crossover οχημάτων έγινε ακόμα περισσότερο δημοφιλής.

Τώρα, το νέο Ford Puma έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον πρωτοποριακό του χαρακτήρα, διαθέτοντας ως όπλα του όχι μόνο τα πιο προηγμένα συστήματα κίνησης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά που του διασφαλίζουν τον τίτλο του πιο ευρύχωρου, άνετου και πρακτικού B-SUV της αγοράς.

Το νέο Ford Puma δεν έχει θυσιάσει τίποτα από την πρακτικότητα που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ο ευέλικτος και καινοτόμος χώρος φόρτωσης χρησιμοποιεί το MegaBox για τη μεταφορά δύο σετ μπαστουνιών του γκολφ σε όρθια θέση ή βρεγμένου και λασπωμένου εξοπλισμού μετά από υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς πλένεται και καθαρίζεται εύκολα.

Το MegaBox προσφέρει επιπλέον 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, κάτι που σημαίνει ότι αντικείμενα ύψους έως και περίπου 115 εκατοστών μπορούν να αποθηκευτούν όρθια.

Με το MegaBox ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 456 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους, ενώ με την πλήρη αναδίπλωσή τους η μέγιστη χωρητικότητα φτάνει τα 1.216 λίτρα. Και όλα αυτά σε ένα όχημα με μήκος μόλις 4,2 μέτρα.

Advertisement

Ως εκ τούτου, το Ford Puma καλύπτει άνετα τις ανάγκες των οικογενειακών διακοπών και άλλων αποδράσεων με ένα πορτμπαγκάζ ικανό να γεμίσει με αποσκευές ή σπορ εξοπλισμό.