Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Nugget: Με δυνατότητα προσθήκης… τουαλέτας

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Nugget: Με δυνατότητα προσθήκης… τουαλέτας

ΝΕΑ

Νέο Ford Nugget: Με δυνατότητα προσθήκης… τουαλέτας

ΝΕΑ

Η Ford παρουσίασε το καινούργιο Transit Custom Nugget, διαθέτοντας στον βασικό εξοπλισμό κρεβάτια, κουζίνα, μπάνιο και προαιρετικά… τουαλέτα.

Advertisement
Advertisement

Σε μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα του δημοφιλούς Transit Custom προχώρησε η Ford, εξοπλίζοντας τη νέα γενιά του Nugget με όλα όσα θα χρειαστεί ένας ταξιδιώτης.

Ξεκινώντας από το κινητήριο σύνολο, η Ford θα εξοπλίσει το νέο camper με τετρακίνηση και plug-in υβριδικό σύστημα, ενώ σχεδιάζει και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο.

Επιπλέον, δε θα λείψει μία έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο για μεγιστοποίηση των χώρων τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές. Μάλιστα, σε αυτή την εκδοχή, θα υπάρχει για τον πελάτη και η επιλογή προσθήκης τουαλέτας.

Advertisement
Advertisement

Στην πλούσια εξοπλιστικά έκδοση Active που θα διατεθεί, το νέο Nugget έρχεται μεταξύ άλλων με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αδιάβροχα καθίσματα, «αμάξωμα με στιλ SUV» (σύμφωνα με την εταιρεία) και περισσότερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες εντός και εκτός.

Στην έκδοση Active, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, ωστόσο αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο με τον δίλιτρο diesel με τους 170 ίππους και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Εάν τώρα κάποιος επιλέξει την εξηλεκτρισμένη έκδοση PHEV, το Nugget εξοπλίζεται με έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,5 λίτρων και μπαταρία 11,8 kWh, συνεπώς μιλάμε για το ίδιο σύστημα που διαθέτει και το Kuga PHEV.

Advertisement

Η συνδυαστική ισχύς σε αυτή την περίπτωση είναι στους 230 ίππους, ωστόσο η Ford δεν γνωστοποίησε την τιμή της ηλεκτρικής αυτονομίας.

Στην περίπτωση που κάποιος αγοράσει το Nugget με το μακρύτερο μεταξόνιο, ο επιπλέον εσωτερικός χώρος θα του εξασφαλίσει περισσότερα «αέρα» κινήσεων στην κουζίνα, με μεγαλύτερο πάγκο και περισσότερες θύρες αποθήκευσης.

Advertisement

Φυσικά, θα υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για αυτόν που δε χρειάζεται για τους παραπάνω λόγους τον έξτρα χώρο, όπως η προσθήκη τουαλέτας.

Το λανσάρισμα του νέου Ford Transit Custom Nugget αναμένεται άμεσα σε αγορές της Ευρώπης, λογικά εντός των επόμενων μηνών.