Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα υπηρεσία πώλησης οχημάτων από το instacar

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα υπηρεσία πώλησης οχημάτων από το instacar

ΝΕΑ

Νέα υπηρεσία πώλησης οχημάτων από το instacar

ΝΕΑ

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πενταετίας από τη δημιουργία του, το instacar επεκτείνει τη δραστηριότητά του, με τη νέα υπηρεσία πώλησης αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η νέα κίνηση δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν οχήματα σαν καινούργια, από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες με την εγγύηση του instacar.

Τα οχήματα προς αγορά, είναι χρονολογίας από το 2019 και μετά, έχουν περάσει από τον απαραίτητο μηχανικό έλεγχο στα instacar points και συνοδεύονται από εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων από ανεξάρτητους φορείς.

Επιπλέον, το instacar παρέχει -για την πρώτη περίοδο λειτουργίας της νέας υπηρεσίας πώλησης- δωρεάν παροχές μικτής ασφάλειας, όχημα αντικατάστασης αλλά και service για 1 χρόνο ενώ οι νέοι ιδιοκτήτες των οχημάτων, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν το service του instacar, καθώς και την επιλογή της προνομιακής δανειοδότησης για την απόκτησή τους.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το instacar προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να αγοράσουν το όχημα που μισθώνουν και να πληρώσουν την αντικειμενική αξία του οχήματος τη δεδομένη στιγμή, υποβάλλοντας το αίτημά τους στην εταιρεία.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του instacar, δήλωσε σχετικά:
«Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, θέλουμε να παρέχουμε στους χρήστες μας καινοτόμες υπηρεσίες, διαφορετικές επιλογές, καθώς και ευελιξία στην απόκτηση του οχήματος που επιθυμούν.

«Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, για εμάς στο instacar έχει μεγάλη σημασία ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση των υπηρεσιών μας, αυξάνοντας παράλληλα τις επιλογές για τους πελάτες μας.

Advertisement

«Η είσοδός μας στην πώληση οχημάτων αποτελεί ένα σπουδαίο βήμα, που επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από τους χρήστες της πλατφόρμας μας».

Η νέα υπηρεσία του instacar είναι ήδη διαθέσιμη στο https://www.instacar.gr/buy και προοδευτικά θα προστίθενται νέες επιλογές οχημάτων, όλων των κατηγοριών.

Advertisement