Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ναι, η Lamborghini βγάζει… δίσκο!

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ναι, η Lamborghini βγάζει… δίσκο!

ΝΕΑ

Ναι, η Lamborghini βγάζει… δίσκο!

ΝΕΑ

Δεν είναι μια συνηθισμένη δισκογραφική δουλειά και το μέσο αναπαραγωγής δεν είναι σίγουρα ένα κοινό πικάπ.

Advertisement
Advertisement

Η παμπάλαια «κόντρα του βινυλίου έναντι του ψηφιακού υλικού, δεν τελειώνει ποτέ. Μερικοί άνθρωποι ορκίζονται ότι οι ζεστοί, αναλογικοί ήχοι ενός δίσκου, είναι πάντοτε καλύτεροι από ένα κομμάτι ηχογραφημένο σε υπολογιστή.

Σε όποια πλευρά κι αν βρίσκεται κάποιος, πρέπει να παραδεχτεί ότι ένας δίσκος βινυλίου με το ουρλιαχτό ενός κινητήρα V12 της Revuelto, ακούγεται σαν μια πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα.

Χάρη σε μια συνεργασία μεταξύ της Lamborghini και της Technics, υπάρχει πλέον ένας τέτοιος δίσκος. Το μέσο αναπαραγωγής είναι το SL-1200M7B, ένα νέο πικάπ, κατασκευασμένο από την Technics και διακοσμημένο, σε όλες τις λεπτομέρειες και τα χρώματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά το περιβόητο βινύλιο, περιλαμβάνει τους μαγικούς ήχους από κινητήρες V12, έξι εμβληματικών μοντέλων της Lamborghini, από το μακρινό και το πιο πρόσφατο παρελθόν. Ένα μοναδικό… καλλιτεχνικό γκρουπ, αποτελούμενοι από τις:  400 GT, Miura, Countach, Diablo, Murcielago και Revuelto.

Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επισήμως, η τιμή του συλλεκτικού πικάπ, με θέμα τη δημοφιλή μάρκα, παρά το γεγονός ότι οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Σίγουρα, όμως, δεν πρόκειται να είναι μια οικονομική επιλογή, για τους λάτρεις του ήχου.