Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Pagani με χρώμα από το… φεγγάρι!

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Pagani με χρώμα από το… φεγγάρι!

ΝΕΑ

Μία Pagani με χρώμα από το… φεγγάρι!

ΝΕΑ

Είναι σύνηθες να ακούμε ή να βλέπουμε τις απαιτήσεις ενός εκατομμυριούχου να είναι αλλόκοτες. Ο συγκεκριμένος μάλλον το τερμάτισε.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τον Kris Singh, έναν εκατομμυριούχο επιχειρηματία από τη Φλόριντα ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει από την Pagani να του κατασκευάσει μία μοναδική Utopia. Η μεγάλη ιδιαιτερότητα είναι πως θέλει η βαφή της να αποτελείται από κόκκους πέτρας από το… φεγγάρι.

Η ιστορία του θέματος ξεκινάει πίσω στο 2018, όταν ανακοινώθηκε από την Aston Martin ότι θα κατασκευάσει μία μοναδική Valkyrie αποκλειστικά για τον Kris Singh, χρώματος Lunar Red με σκόνη από το φεγγάρι.

Πρόσφατα όμως, ο Αμερικανός επιχειρηματίας αποκάλυψε μέσω social media ότι αυτό το πρότζεκτ έχει «πεθάνει», πετώντας μάλιστα καρφιά προς την Aston Martin για την αποτυχία της να φέρει εις πέρας το αίτημά του.

Advertisement
Advertisement

Παρότι η βρετανική φίρμα εξέλιξε και κατασκεύασε τελικά την Valkyrie σε συνεργασία με την Red Bull Racing Advanced Technologies, η συνεργασία της με την αυστριακή ομάδα της F1 έληξε το 2020.

Μεταξύ άλλων, τελείωσαν και οι όποιες πιθανότητες είχε το πρότζεκτ της Valkyrie με τους κόκκους φεγγαριού να ολοκληρωθεί.

Έτσι, ο Kris Singh απευθύνθηκε στην Pagani, ανακοινώνοντάς το μάλιστα μέσω Instagram. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Κυρίες και Κύριοι, με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι η πρώτη μάρκα αυτοκινήτου στον κόσμο που θα χρησιμοποιήσει πέτρα από το φεγγάρι για μία πολύπλοκη βαφή θα είναι η αγαπημένη μου μάρκα, Pagani».

Advertisement

Μάλιστα, τόνισε ότι η Karosserie θα αξιοποιήσει τη σκόνη από το φεγγάρι για να δημιουργήσει ένα επικό νέο χρώμα που δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Αν και δεν ανέφερε πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός εκατομμυριούχος είπε ότι η εξατομικευμένη Pagani του θα είναι έτοιμη εντός των επόμενων 12 σεληνιακών κύκλων, ήτοι 28 μέρες ο ένας, άρα 336 μέρες.

Advertisement

Παρότι δεν γνωρίζουμε πόσα εκατομμύρια έχει διαθέσει για αυτήν την ανούσια ματαιοδοξία του, υποθέτουμε ότι σίγουρα κοστίζει μία περιουσία.