Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στο διώροφο Motorhome των 2.120.000 ευρώ του Will Smith

Ελλάδα 18:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στο διώροφο Motorhome των 2.120.000 ευρώ του Will Smith

ΝΕΑ

Μέσα στο διώροφο Motorhome των 2.120.000 ευρώ του Will Smith

ΝΕΑ

Αν είστε απίστευτα πλούσιοι και έχετε την οικονομική δυνατότητα να ξοδέψετε για ένα τροχόσπιτο περισσότερα χρήματα από ό, τι θα ξόδευαν οι απλοί άνθρωποι για ένα σπίτι, τότε είστε σε καλό δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Αν είστε ο Will Smith, ένας από τους πιο δημοφιλείς και καλοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αξίας 2.120.000 ευρώ.

 

Το να είσαι διάσημος ηθοποιός στο Hollywood, σημαίνει πως περνάτε μήνες μακριά από την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Σημαίνει πως ζείτε σε ένα τροχόσπιτο, συναναστρέφεστε με το τηλεοπτικό συνεργείο, παραγωγούς και σκηνοθέτες. Σημαίνει επίσης ότι πρέπει να ζείτε στο δρόμο και αυτός ο τρόπος ζωής μπορεί να γίνει εξαντλητικός μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Ή τουλάχιστον έτσι μας λένε οι ηθοποιοί.

Advertisement
Advertisement

Εδώ έρχεται η Anderson Mobile Estates , μια αμερικανική εταιρεία κατασκευής RV (Recreational Vehicle ή Οχήματα Ελεύθερου Χρόνου) που απευθύνεται μόνο στους πιο απαιτητικούς πελάτες με πολύ βαθιές τσέπες και στοχεύει να τους προσφέρει ένα κατάλληλο μέρος διαμονής.

Η Anderson Mobile Estates είναι, συνώνυμη με τις αυτοκινούμενες κατασκευές (motorhomes), την υπερβολική εμφάνιση και τους πιο πλούσιους εσωτερικούς χώρους. Έκανε το ντεμπούτο της με ένα αυτοκινούμενο που ονομάστηκε «The Heat».

Advertisement

Αρχικά, η οικογένεια Anderson διηύθυνε το Star Trax Celebrity Coaches, την οικογενειακή επιχείρηση που ίδρυσαν το 1987. Το 1999, πούλησαν την εταιρεία και έκαναν Road trip σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Αυτό τους ενέπνευσε τελικά να επιστρέψουν στη δουλειά και να δημιουργήσουν τα πιο ασυνήθιστα RV στον κόσμο .

Advertisement

Η πρώτη τους κατασκευή ήταν το «The Studio», το οποίο είδε και αγάπησε ο Smith. Ο ηθοποιός πρόσθεσε τις δικές του πινελιές και δημιουργήθηκε το «The Heat». Ένα τέρας, διώροφο, 22-τροχο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που μπορεί να… ντροπιάσει μία βίλα.

Είναι ένα τεράστιο αυτοκινούμενο που, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, ήταν η επιτομή της κομψότητας και της πολυτέλειας. Σήμερα, δείχνει λίγο παρωχημένο, οπότε επίθετα όπως «κομψό» και «μοντέρνο» δεν ισχύουν πλέον.

Παραμένει όμως ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκινούμενα που δημιουργήθηκαν ποτέ, ανήκουν σε διασημότητες ή όχι. Με τιμή κοντά στα 2.120.000 ευρώ, κατατάσσεται επίσης στα πιο ακριβά του κόσμου.

Advertisement

Ο Will Smith εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του το «The Heat» και όταν δεν το χρησιμοποιεί, είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση, με το κόστος συμμετοχής να είναι 7.620 ευρώ την εβδομάδα.

Οκτώ έμβολα σπρώχνουν τη στέγη, ανεβάζοντάς την  κατά 107 εκατοστά, για να δημιουργήσουν το επάνω επίπεδο, όπου υπάρχει μια αίθουσα προβολών 30 ατόμων με οθόνη 100 ιντσών. Η αίθουσα προβολών λειτουργεί επίσης και ως γραφείο.

Ο κάτω όροφος προσφέρει μια πλήρη κουζίνα με σαλόνι, τραπεζαρία και ένα living room το οποίο χρησιμεύει ως ντουλάπα (walking closet) όταν το χρησιμοποιεί ο Will Smith. Το πρώτο σαλόνι περιλαμβάνει έναν επαγγελματικό χώρο μακιγιάζ.

Το μπάνιο φτάνει σε όλο το πλάτος του τροχόσπιτου και περιλαμβάνει ντους σάουνα και τουαλέτα, με γυάλινη πόρτα που γίνεται αδιαφανής με το πάτημα ενός κουμπιού. Επειδή αυτό δεν είναι ένα κανονικό αυτοκινούμενο, όλες οι πόρτες είναι αυτόματες: ο σχεδιαστής τις αποκαλεί πόρτες «Star Trek» και επίσης ακούγονται όταν ανοίγουν και κλείνουν.

Συνολικά, το Heat έχει μήκος 16,7 μέτρα και έχει ωφέλιμο χώρο 111,5 τετραγωνικά μέτρα την πολυτέλεια και τις ανέσεις που θα συναντούσατε σε ένα γιοτ. Δηλαδή πάγκους από γρανίτη και συσκευές (συνολικά 14 τηλεοράσεις) και πραγματικό δέρμα στους καναπέδες, ακόμη και στις οροφές.

Μετά την παράδοση του The Heat στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Will Smith το χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών: «Ali», «Men in Black III» και «The Pursuit of Happyness».

Ο ηθοποιός δεν είναι ο μόνος A-list φίλος της Anderson Mobile Estates. Το πελατολόγιο περιλαμβάνει τους: Shakira, Mickey Rourke, Kevin Hart, Brad Pitt, Charlie Sheen, Jim Carrey, Sharon Stone, Whitney Houston, Sylvester Stallone, Jamie Foxx ακόμα και τον Bill Clinton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkner Mobil Performance S: Το αυτοκινούμενο με χώρο για… supercar (+video)
BUMO Motorhome: Ένα εντυπωσιακό σπίτι σε τέσσερις τροχούς (video)
Διακοπές με αυτοκινούμενο και με το… ΙΧ σας