Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήρε και στον γιο της Cybertruck! (video)

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήρε και στον γιο της Cybertruck! (video)

ΝΕΑ

Πήρε και στον γιο της Cybertruck! (video)

ΝΕΑ

Οι celebrities που πουλάνε εικόνα, πολλές φορές «πουλάνε» στα social media και το ίδιο τους το παιδί.

Advertisement
Advertisement

Όταν μιλάμε για celebrities επιπέδου Κιμ Καρντάσιαν, πολλά εκ των εκατομμυρίων που κερδίζουν, έρχονται από τα social media. Έτσι, καταλήγουν να πουλάνε εικόνα, είτε αυτό αφορά ένα ιδιωτικό τζετ ή ένα καινούριο (και πανάκριβο) αυτοκίνητο, είτε ακόμα και το ίδιο τους το παιδί.

Η διασημότερη όλων των αδερφών Καρντάσιαν έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουεστ. Το μικρότερό τους, ο Πσαλμ, έλαβε πρόσφατα ένα μεγάλο δώρο για τα 5α του γενέθλια από τη γιαγιά του, Κρις Καρντάσιαν.

Συγκεκριμένα, η μαμά της Κιμ, αγόρασε στο εγγόνι της το παιδικό Tesla Cybertruck. Το baby pickup λανσαρίστηκε πριν λίγους μήνες και ήδη έχει ξεπουλήσει. Η μαμά του δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία και έδειξε δημόσια, ότι πλέον «πάει ασορτί» με το μικρότερό της παιδί.

Advertisement
Advertisement

Ως προς το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι, είχε τιμή πώλησης 1.500 δολάρια, πανάκριβο συγκριτικά με άλλα ηλεκτρικά που μπορεί κανείς να αγοράσει στο παιδί του.

Το ντιζάιν είναι πανομοιότυπο με το μοντέλο παραγωγής και οι δύο θέσεις στο εσωτερικό του έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να φιλοξενούν δύο παιδιά των 6-12 ετών. Επίσης, αντέχει μέχρι 68 κιλά βάρος.

Όσο για το βάρος του παιδικού Cybertruck είναι στα 72 κιλά, αρκετά για αυτοκινητάκι παιδιού. Κάτι που οφείλεται στον ηλεκτροκινητήρα των 500 W που αποδίδει 0,7 ίππους και την μπαταρία ιόντων λιθίου η οποία υπόσχεται μία τίμια αυτονομία της τάξης των 19 χιλιομέτρων. Ταυτόχρονα, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 16 χλμ./ώρα.

Advertisement

Η Κρις Τζένερ έχει μία περιουσία που φτάνει περίπου τα 170 εκατομμύρια δολάρια. Επομένως, τα 1.500 που έδωσε για το παιδικό Cybertruck μάλλον είναι… ψίχουλα για εκείνη και όσα θα βγάλει η οικογένεια από την απήχηση της δημοσίευσης.