Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με δανεική Rolls-Royce Ghost το Miami Vice! (+video)

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με δανεική Rolls-Royce Ghost το Miami Vice! (+video)

ΝΕΑ

Με δανεική Rolls-Royce Ghost το Miami Vice! (+video)

ΝΕΑ

Μια εξέλιξη που ενθουσίασε τους αστυνομικούς, προκαλεί έντονες αντιδράσεις σε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά, που τα μάτια αναγνωστών και χρηστών του διαδικτύου, λαμπυρίζουν μπροστά σε εξωτικά μοντέλα, προερχόμενα συνήθως από κατασχέσεις, να… εκτελούν καθήκοντα περιπολικών!

Πολλάκις έχει καταναλωθεί φαιά ουσία, ειδικότερα για την αστυνομία του Ντουμπάι, η οποία με τον στόλο που διαθέτει θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακόμα και γι’ αυτά τα δεδομένα, όμως, δεν είναι καθόλου συνηθισμένο, να βλέπει κάποιος μια υπερπολυτελή Rolls-Royce Ghost σε αυτό το ρόλο. Συμβαίνει στο Miami Beach και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, για λόγους που θα αναφέρουμε παρακάτω…

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτήν την εκπληκτική προσθήκη στην ομάδα στρατολόγησης MBPD, ευγενική προσφορά του @braman_miami, αναφέρει το κείμενο που ανέβασε το Miami Beach PD στον λογαριασμό του στο Instagram, τονίζοντας ότι δεν είναι δωρεά αλλά χορηγία.

Για να… προσαρμοστεί στα νέας της καθήκοντα, η RollsRoyce Ghost έλαβε φώτα στη μάσκα του ψυγείου, μαρσπιέ, μια ράβδο φωτισμού στην οροφή και μια σειρήνα, ενώ έχει έχει εγκατασταθεί σύστημα ενδοεπικοινωνίας.

Ο V12 αποδίδει 563 ίππους και 850 Nm ροπής για επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα, σε περίπου 4,3 δευτερόλεπτα. Η βελόνα τερματίζει στα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement

Ωστόσο, η αστυνομία αντιμετώπισε άμεσες αντιδράσεις για κάθε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την πολυτελή λιμουζίνα, που πρόσθεσε προσωρινά στον στόλο της.

Κάποιος την χαρακτήρισε ως την «πιο… κουφή χορηγία, που έχει γίνει ποτέ», ενώ ένας άλλος ανέφερε καυστικά ότι: «όταν είσαι αστυνομικός δεν μπορείς να ανταποκριθείς οικονομικά στις απαιτήσεις ενός τέτοιους αυτοκινήτου. Για να το κάνεις, σημαίνει ότι γίνεσαι διεφθαρμένος».

Advertisement