Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mazda CX-30: Αναβάθμιση ουσίας!

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda CX-30: Αναβάθμιση ουσίας!

ΝΕΑ

Mazda CX-30: Αναβάθμιση ουσίας!

ΝΕΑ

Το ιαπωνικό SUV… συνδέεται ακόμα καλύτερα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανεβάζει τον πήχη στην παροχή υπηρεσιών.

Advertisement
Advertisement

Μία επιπλέον αναβάθμιση που έχει το Mazda CX-30, αφορά στο Mazda Connect (Alexa Voice Assistant & Navi Improvement). Οι φωνητικές εντολές έχουν εξελιχθεί για να είναι ακόμη πιο φιλικές προς τον χρήστη.

Ο φωνητικός βοηθός Alexa προσφέρει τώρα ακόμα περισσότερες επιλογές εντολών. Η λειτουργία του συστήματος έχει διαχωριστεί σε λειτουργίες του οχήματος και λειτουργίες του Alexa. Το σύστημα πλοήγησης της Mazda, παρέχει επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος ανά περιοχή (POI’s).

Επίσης, η αναζήτηση για την καλύτερη διαδρομή είναι πλέον πιο λεπτομερής, με μεγαλύτερη ακρίβεια στον Προβλεπόμενο Χρόνο Άφιξης (ETA) για τον εκάστοτε προορισμό. Επιπλέον, οι ενημερώσεις για την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της διαδρομής γίνονται ακόμα πιο συχνά (κάθε 30 δευτερόλεπτα).

Advertisement
Advertisement

Το Mazda CX-30 έρχεται και ανανεώνει την κατηγορία των Compact SUV, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και ασφάλεια. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο αναβαθμισμένος κινητήρας 2.0 λίτρων, που προσφέρει περισσότερη ροπή από χαμηλότερες στροφές λειτουργίας.

Η εργονομία του μοντέλου βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή, με ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο στη λεπτομέρεια ταμπλό και άφθονο χώρο για όλους τους επιβάτες, καθιστώντας το CX-30 μια ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Διαθέτει, επίσης, εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας, όπως υποβοήθησης οδήγησης, αυτόματο έλεγχο πορείας και προειδοποίηση σύγκρουσης. Με το σύστημα i-Activ AWD, η οδήγηση στα χιόνια και στη βροχή γίνεται εύκολη, ενώ συγχρόνως ενισχύονται και οι επιδόσεις σε στεγνό οδόστρωμα. Το σύστημα κίνησης σε όλους του τροχούς AWD στέλνει τη ροπή στα ελαστικά με τη μεγαλύτερη πρόσφυση, ώστε να εξασφαλίζεται καλό κράτημα σε οποιεσδήποτε οδικές συνθήκες, βελτιώνοντας τα οδικά χαρακτηριστικά και το αίσθημα ασφάλειας. Η αξιοπιστία συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 6 ετών.