Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lynk & Co Hellas: Νέα συνεργασία με την EKKA

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lynk & Co Hellas: Νέα συνεργασία με την EKKA

ΝΕΑ

Lynk & Co Hellas: Νέα συνεργασία με την EKKA

ΝΕΑ

H Lynk & Co Hellas ανακοίνωσε μία σημαντική επέκταση του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών της μέσω μίας νέας συνεργασίας με την EKKA Αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμη σημαντικό βήμα στην αποστολή της Lynk & Co να παρέχει ολοκληρωμένες και προσβάσιμες λύσεις κινητικότητας σε όλη την Ελλάδα έγινε, με την εταιρεία να ανακοινώνει μία νέα στρατηγική συνεργασία.

Η νέα συνεργασία της Lynk & Co με την EKKA Αυτοκίνητα, με έδρα την Αθήνα, είναι έτοιμη να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η EKKA Αυτοκίνητα θα λειτουργεί σε πολλαπλές τοποθεσίες στην Αθήνα, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της Lynk & Co.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με την Παντόπικος Α.Ε. και το Lynk & Co Space στο Μαρούσι, η ένταξη της EKKA Αυτοκίνητα θα εξασφαλίσει την επαρκή κάλυψη της περιοχής της Αθήνας, προσφέροντας επιπλέον σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της Lynk & Co.

Για την έναρξη της συνεργασίας ο κ. Αντώνης Κουτσουμάρης, CEO της ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα και ο μέτοχος κ. Henk van der Kwast, υπογραμμίζουν πως η Lynk & Co αποτελεί για την ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα μια στρατηγική επιλογή προς την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, με δεδομένη την πελατοκεντρική φιλοσοφία, το εκπαιδευμένο προσωπικό και το σύγχρονο marketing της εταιρίας.

Η συνεργασία με την EKKA Αυτοκίνητα αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Lynk & Co Hellas για τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου έως 15 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα.

Advertisement

Οι συνεργασίες με ηγέτες της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, όπως η EKKA Αυτοκίνητα, η Lynk & Co ενισχύει τη δέσμευσή της να παρέχει σύγχρονες, αξιόπιστες και συνδεδεμένες λύσεις κινητικότητας στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.