Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lynk & Co 01 PHEV SUV: Ετοιμοπαράδοτο και με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lynk & Co 01 PHEV SUV: Ετοιμοπαράδοτο και με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

ΝΕΑ

Lynk & Co 01 PHEV SUV: Ετοιμοπαράδοτο και με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

ΝΕΑ

Σχεδιάστηκε στη Σουηδία και εφοδιασμένο με όλες τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και ένα ασύγκριτο πακέτο εξοπλισμού, το πρώτο μοντέλο της Lynk & Co διατίθεται άμεσα ως μία ιδανική επιλογή για εταιρική χρήση.

Advertisement
Advertisement

Αναζητάτε το ιδανικό αυτοκίνητο που να καλύπτει κάθε σας απαίτηση και που να είναι κατάλληλο για εταιρική χρήση; Τότε μάλλον το βρήκατε, αφού το Lynk & Co 01 προσφέρει ένα ευρύ σύνολο από τεχνολογίες αιχμής και ένα προηγμένο plug-in υβριδικό σύστημα.

Τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ γίνονται άμεσα αντιληπτά από την πρώτη στιγμή που το πλησιάσεις ή μπεις στην καμπίνα του, καθώς έχει σχεδιαστεί στη Σουηδία, γεγονός που το αντιλαμβάνεσαι εύκολα από την εξαιρετική υφή των υλικών, συνιστώντας ένα premium αυτοκίνητο.

Εκπληκτική είναι και η κατασκευή του, που διασφαλίζει υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και αποδοτικότητας, σε ένα μοντέλο που έρχεται να δηλώσει ηχηρό παρόν στη δημοφιλή κατηγορία των C-SUV.

Advertisement
Advertisement

Πέραν του αποδοτικού plug-in υβριδικού συστήματος με τον turbo 1.500άρη, την μπαταρία 17,6 kWh και τη συνδυαστική ισχύ των 261 ίππων, το Lynk & Co 01 κερδίζει κάθε ενδιαφερόμενο από την πρώτη επαφή, χάρη στο ασύγκριτο επίπεδο εξοπλισμού του, όπου περιλαμβάνονται κυριολεκτικά τα πάντα.

Πέρα όμως από το ιδιαίτερα αποδοτικό plug-in σύστημα και τον υπερπλήρη εξοπλισμό, υπάρχει το ισχυρό κίνητρο του εξαιρετικά χαμηλού κόστους χρήσης. Ταυτόχρονα, είναι ετοιμοπαράδοτο για εκείνον που θέλει να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά εντός αστικού ιστού, χάρη στα 75 χιλιόμετρα αυτονομίας, και να αξιοποιεί το θερμικό μοτέρ στα ταξίδια και τις εξορμήσεις.

Το Lynk & Co είναι ασυμβίβαστο ως προς τα δυναμικά του χαρακτηριστικά προσφέροντας ομαλές και σβέλτες επιταχύνσεις και την ίδια στιγμή υψηλά επίπεδα άνεσης για ξεκούραστα ταξίδια. Μάλιστα, ο οδηγός έχει ταυτόχρονα την επιλογή, ανάμεσα σε τρία προφίλ οδήγησης, αναλόγως τις συνθήκες, το στιλ και τη διάθεσή του.

Advertisement

Το «Hybrid» στοχεύει στη χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου, το «Pure» στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, ενώ το «Power» ξεκλειδώνει όλη τη δύναμη των 261 ίππων, έχοντας προσαρμοστική απόκριση, ανάλογα το βάρος στο πόδι του οδηγού.

Ακόμα ένα στοιχείο που κερδίζει αμέσως τον υποψήφιο αγοραστή ή την εταιρεία που το προορίζει για εταιρική χρήση, είναι ότι το Lynk & Co 01 μπορεί να φορτιστεί μεταξύ 2,5 και 4,5 ωρών, ανάλογα με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Advertisement

Ωστόσο, η υβριδική διαχείριση της ενέργειας είναι εξίσου προηγμένη για την κατηγορία, αφού το C-SUV της Lynk & Co μπορεί να αυτοφορτίζει επαρκώς την μπαταρία του όταν είναι σταματημένο ή όταν κινείται κατηφορικά.

Στο εσωτερικό, ο πλούσιος εξοπλισμός συνδυάζεται με τις υψηλές προδιαγραφές εργονομίας. Από τη μεγάλη οθόνη 12,7 ιντσών του infotainment, το ποιοτικό ηχοσύστημα, την πανοραμική ηλιοροφή,  τα θερμαινόμενα καθίσματα, το προσαρμοστικό Cruise Control, την υποβοήθηση στάθμευσης με κάμερα 360 μοιρών και πολλά ακόμα που κάνουν την καθημερινότητα «παιχνιδάκι» και το ταξίδι μία πολύ ευχάριστη και ξεκούραστη διαδικασία.

Αλλά το ασύγκριτο επίπεδο εξοπλισμού δε θα σήμαινε τόσα, εάν δε συνδυαζόταν με το αντίστοιχο τεχνολογικό υπόβαθρο και τα συστήματα ασφαλείας.

Advertisement

Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με ενημερώσεις over-the-air (OTA) για το λογισμικό, οι επιλογές για τον έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω κινητής εφαρμογής, το σύστημα πλοήγησης, η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto, η αλληλεπίδραση ομιλίας με αναγνώριση φωνής του ιδιοκτήτη και το keyless entry, είναι μόλις μερικά από τα τεχνολογικά στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό του Lynk & Co 01.

Όλα ανεξαιρέτως συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας, στην ευκολία και φυσικά στην απόλαυση των πιο προηγμένων τεχνολογιών της εποχής.

Από τα παραπάνω εννοείται δεν απουσιάζουν τα αμέτρητα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας που έρχονται επίσης με τον στάνταρ εξοπλισμό.

Πιο ξεχωριστά εξ αυτών είναι το HWA (υποβοήθηση οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο), το TJA (υποβοήθηση κυκλοφοριακής συμφόρησης) το BSD (ανίχνευση τυφλού σημείου), η 360 μοιρών κάμερα, το SAP+ (ημιαυτόματη στάθμευση) και η ειδοποίηση κλοπής μέσω τηλεματικής.

Το τελευταίο είναι ίσως το σημαντικότερο, αφού εξασφαλίζει αμέριστη ξεγνοιασιά ανεξαρτήτως του που βρίσκεστε, διότι δε θα ανησυχήσετε ποτέ μήπως συμβεί κάτι στο αυτοκίνητό σας, καθώς εάν συμβεί θα το μάθετε αμέσως.

Έστω και αν για τους ιδιώτες αποτελεί ήδη μία από τις καλύτερες επιλογές στα plug-in υβριδικά και C-SUV, το Lynk & Co 01 είναι ιδανικό και για εταιρική χρήση, αφού ελαχιστοποιεί το κόστος για τον ίδιο το χρήστη, χάρη στον μηδενικό φόρο.

Το Lynk & Co 01 είναι ετοιμοπαράδοτο και μπορεί να αποκτηθεί άμεσα, στο Επίσημο Δίκτυο Lynk & Co.