Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Leasing: Εξοικονομήστε χρήματα και αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leasing: Εξοικονομήστε χρήματα και αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας

ΝΕΑ

Leasing: Εξοικονομήστε χρήματα και αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας

ΝΕΑ

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, συμβατικής τεχνολογίας, υβριδικό ή ηλεκτρικό, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, χωρίς απαραίτητα να διαθέτεις μεγάλο κεφάλαιο στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως περισσότεροι από 6 στους 10 Ευρωπαίους επιλέγουν συνειδητά το leasing, οπότε και να μετακινούνται με μισθωμένα αυτοκίνητα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι Έλληνες στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο leasing. Και εννοείται πως καλά κάνουν.

Όλες οι παράμετροι συνηγορούν πως η μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων υπερτερεί σε πλεονεκτήματα από την κλασική αγορά ενός νέου αυτοκινήτου και την ιδιοκτησία του. Τα απτά πλεονεκτήματα του leasing ξεκινούν πάντα από το χαμηλό κόστος leasing αυτοκινήτου.

Το instacar μάλιστα αποτελεί χωρίς περιστροφές το επόμενο βήμα του leasing λόγω της ευελιξίας και των ελαστικών όρων του, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο, μία νέα εποχή στο συγκεκριμένο θεσμό. Με έναν ολοκαίνουργιο στόλο οχημάτων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες που έχουν ως στόχο να καταργήσουν τις γραφειοκρατίες, προσφέρει άμεσα ένα καινούργιο αυτοκίνητο που ταιριάζει άρδην στις ανάγκες του πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Το leasing αυτοκινήτου αφορά πλέον τους πάντες. Από επαγγελματίες, εργαζόμενους σε εταιρείες αλλά και ιδιώτες που δυσκολεύονται να διαθέσουν τις περιορισμένες οικονομίες τους για ένα νέο αυτοκίνητο ή να βιώσουν την ταλαιπωρία της αγοράς ενός μεταχειρισμένου, που ως είθισται ελοχεύει ρίσκο. Το instacar απλουστεύει όλες τις διαδικασίες και δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο του leasing αυτοκινήτου.

Στο instacar δεν χρειάζεσαι προκαταβολή. Ένα καινούργιο αυτοκίνητο μπορεί σύντομα να βρίσκεται έξω από το σπίτι σου. Με την ασφάλεια, τα service και τα ελαστικά πληρωμένα. Χωρίς πια να αισθάνεσαι ότι «παντρεύεσαι» το αυτοκίνητο. Το κρατάς για μερικούς μήνες ή για μερικά χρόνια, και μετά εσύ επιλέγεις τι πρόκειται να κάνεις μαζί του…

Εξυπηρετεί ένα σύγχρονο υβριδικό όχημα γιατί πλέον κινείσαι κυρίως στην πόλη και όχι πια τόσο μακριά από αυτή; Η πληθώρα επιλογών είναι δυνατή μέσω του instacar και φυσικά ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες μιας διαρκώς μεταβαλλόμενης ζωής, όπως αυτή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

Άλλο ένα σαφές πλεονέκτημα του leasing αυτοκινήτου αφορά κι εκείνο που αφορά στις εταιρίες. Πολλοί είναι εκείνοι που απολαμβάνουν το προνόμιο να οδηγούν ένα καινούργιο αυτοκίνητο υπό τη μορφή παροχής από την εταιρεία στην οποία εργάζονται. Η φορολογική τους επιβάρυνση, αν η αξία του αυτοκινήτου δεν ξεπερνά ένα χαμηλό ποσό, είναι μηδενική. Ακόμη κι αν έχουν ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού και υψηλότερης τιμής, η φορολογική επιβάρυνση είναι μηδαμινή.

Η εταιρεία που μισθώνει έχει, παράλληλα, φορολογικές απαλλαγές και χρησιμοποιεί την δαπάνη ως «έξοδο», πληρώνοντας μικρότερο εταιρικό φόρο. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έχουν ακόμη περισσότερα φορολογικά οφέλη, ειδικά αν το είδος του επαγγέλματός τους δικαιολογεί ένα επαγγελματικό όχημα.

Advertisement

Aπό την άλλη, οι ιδιώτες μέσω του leasing αυτοκινήτου που τους προσφέρει το instacar, μπορούν να βρουν το αυτοκίνητο που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες τους. Να δώσουν δηλαδή ελάχιστα χρήματα ως προκαταβολή και να έχουν πάντοτε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Το προσιτό κόστος leasing αυτοκινήτου και τα πλεονεκτήματα του leasing σε οδηγούν απευθείας στο instacar. Στην επόμενη μέρα της μακροχρόνιας μίσθωσης.