Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini: Προκαλεί συναισθήματα με ένα άγγιγμα (+video)

Ελλάδα 9:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini: Προκαλεί συναισθήματα με ένα άγγιγμα (+video)

ΝΕΑ

Lamborghini: Προκαλεί συναισθήματα με ένα άγγιγμα (+video)

ΝΕΑ

Η ιταλική εταιρεία δημοσιοποίησε δύο ολιγόλεπτα βίντεο, όπου αναπαριστάται το μοναδικό συναίσθημα που αφήνει ένα απλό άγγιγμα σε μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο του Μήνα Διαφορετικότητας της Ευρώπης (European Month of Diversity), η Lamborghini προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση με σκοπό την επίδειξη της προσοχής που δίνει η εταιρεία στη διαφορετικότητα και τις ευπαθείς ομάδες.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποίησε δύο βίντεο με την ονομασία «The Touch: The Power of Emotions», όπου γίνεται σαφές ότι ένα απλό άγγιγμα σε μία Lamborghini μπορεί να κάνει έναν τυφλό να «δει» ή έναν άλλον να αισθανθεί.

Όπως πολύ όμορφα αναπριστάται, το να αγγίξεις μία Lamborghini μπορεί να σου προκαλέσει σωρεία συναισθημάτων, να σου δώσει μία εντελώς διαφορετική αντίληψη ή μία χαρά και ένα χαμόγελο που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Και γίνεται σαφές, πως δεν χρειάζεται καν να βλέπεις για να αισθανθείς έτσι.

Advertisement
Advertisement

Διότι το άγγιγμα μπορεί από μόνο του να σου προσφέρει όλη τη γνώση που χρειάζεσαι. Είτε είσαι ένας άνθρωπος με όλες σου τις αισθήσεις, είτε είσαι τυφλός, είτε κωφός και ούτω καθεξής.

Γιατί αυτό προκαλεί μία Lamborghini και μόνο που θα την ακουμπήσεις, πόσο μάλλον αν μπεις πίσω από το τιμόνι, πατήσεις το μαγικό «κουμπάκι» και την ακούσεις να σου «μιλάει».

Από τον ερχόμενο Ιούνιο, οι τυφλοί ή εκείνοι με κάποια άλλη οπτική διαταραχή, θα μπορούν να επισκεφτούν το Μουσείο της Lamborghini στη Μπολόνια.

Advertisement

Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείσουν ειδική ξενάγηση, όπου θα εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο της Lamborghini, αγγίζοντας παράλληλα τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ιστορικής μάρκας.