Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κολλημένος με την Audi o Κάρολος!

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κολλημένος με την Audi o Κάρολος!

ΝΕΑ

Κολλημένος με την Audi o Κάρολος!

ΝΕΑ

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα βρετανικά ανάκτορα.

Advertisement
Advertisement

Και οι Βασιλείς έχουν τις αδυναμίες τους… Οι σχέσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει περάσει από διάφορα κύματα, κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Η Ελισάβετ ΙΙ έδειχνε μια ιδιαίτερη προτίμηση στη Land Rover και μάλιστα κάποιες φορές οι παπαράτσι την είχαν απαθανατίσει να οδηγεί το αγαπημένο της Range Rover.

Αντιθέτως, ο Κάρολος και οι γιοι του, χωρίς να απαρνηθούν ποτέ την πολυτέλεια μιας Bentley ή κάποιας άλλη ένδοξης βρετανικής μάρκας, έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με την Audi. H οποία σίγουρα δεν θα μπορούσε να αποδοθεί στις γερμανικές ρίζες του Βασιλιά.

Advertisement
Advertisement

Ο διευθυντής της Audi στο Ηνωμένο Βασίλειο, Άντριου Ντόιλ, επιβεβαίωσε στο LinkedIn ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεχίσει να προμηθεύει τη βασιλική οικογένεια με οχήματα για άλλους 36 μήνες.

Είναι το λεγόμενο «Βασιλικό Ένταλμα», που στο ιδιαίτερο πρωτόκολλο της μοναρχίας, αποτελεί κορυφαία απόδοσης τιμής., Ωστόσο, στην περίπτωση της Audi, αυτό το βραβείο είναι μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι ο Βασιλιάς είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία.

Πριν γίνει ηγεμόνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Κάρολος Γ’ ήταν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η μητέρα του, του εμπιστεύτηκε την χορήγηση Βασιλικών Ενταλμάτων. Από το 2025 και μετά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα φροντίσει για αυτήν την ιδιαίτερη αναγνώριση.