Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Κόκκινο» το ποτάμι – Έρχεται κακοκαιρία από το βράδυ

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Κόκκινο» το ποτάμι – Έρχεται κακοκαιρία από το βράδυ

ΝΕΑ

«Κόκκινο» το ποτάμι – Έρχεται κακοκαιρία από το βράδυ

ΝΕΑ

Σημαντική είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 9 Σεπτεμβρίου, λόγω των κυκλοφοριακών συνθηκών, αλλά και της 24ωρης απεργίας των ταξί.

Advertisement
Advertisement

Ο Κηφισός βρίσκεται σε «κόκκινο» επίπεδο, με αυξημένη κυκλοφορία και καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα, ιδιαίτερα από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως τα ΚΤΕΛ. Παρόμοια κατάσταση παρατηρείται και στον Πειραιά.

Η κίνηση είναι επίσης αυξημένη στη λεωφόρο Κηφισίας, σε τμηματικά σημεία και στα δύο ρεύματα, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στη Συγγρού, την Καλλιρόης, αλλά και στην Αττική Οδό.

Η απεργία των ταξί, η οποία ξεκίνησε στις 05:00 το πρωί της Δευτέρας και θα διαρκέσει μέχρι τις 05:00 το πρωί της Τρίτης, έχει συμβάλει στην επιδείνωση της κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) διαμαρτύρεται για ζητήματα που αφορούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, την ηλεκτροκίνηση και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΩ (Στιγμιότυπο στις 09:13)

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προχώρησε σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, αναφέροντας ότι το βαρομετρικό χαμηλό που έχει σχηματιστεί στη Δυτική Μεσόγειο προκαλεί την κακοκαιρία «ATENA» και κινείται ανατολικά.

Advertisement

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αυτό το καιρικό σύστημα αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (11-09-24), με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα αυτά αναμένονται να συνοδεύονται από έντονη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, προκαλώντας ιδιαίτερη ανησυχία για τις συνθήκες στις επηρεαζόμενες περιοχές.

Advertisement

Οι πολίτες καλούνται να παρακολουθούν τις ενημερώσεις των αρμόδιων αρχών και να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ειδικά στις περιοχές που προβλέπεται να πληγούν περισσότερο από τα έντονα φαινόμενα.