Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (27/4) σε Παλαιό Φάληρο-Άλιμο
ΝΕΑ
Αλλαγές στην κυκλοφορία από τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω διεξαγωγής του 16ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου την Κυριακή 27 Απριλίου 2025, λόγω της διεξαγωγής του «16ου Διεθνούς Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου και Παράλληλων Αγώνων».
WHAT CAR
Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 05:00 έως τη 13:00 και περιλαμβάνουν διακοπές κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε συγκεκριμένα σημεία.
Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος προς Γλυφάδα, από τη Λεωφόρο Συγγρού (θέση Ψαλίδι) έως τη Λεωφόρο Αμφιθέας, καθώς και στην Παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος από την οδό Ι. Φιξ έως τη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος. Αντίστοιχα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σε κάθετες οδούς, με ειδική σήμανση και παρουσία τροχονόμων.
Παράλληλα, από τις 04:00 έως τις 13:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα απαγορευτεί η στάθμευση στην οδό Π. Ιωάννου Αυγέρη (έμπροσθεν του Θ/Κ Αβέρωφ και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Π. Φαλήρου), στο τμήμα μεταξύ των οδών Αφροδίτης και Μωραΐτίνη.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να δείξουν αυξημένη προσοχή, να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και ατυχήματα.