Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάτω από 20.000 ευρώ πωλείται το ηλεκτρικό Opel Frontera!

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάτω από 20.000 ευρώ πωλείται το ηλεκτρικό Opel Frontera!

ΝΕΑ

Κάτω από 20.000 ευρώ πωλείται το ηλεκτρικό Opel Frontera!

ΝΕΑ

Μεγάλη έκπληξη της Opel με το Frontera στην Auto Athina για την ολοκαίνουργια γενιά του Frontera…

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το ολοκαίνουργιο Opel Frontera. Το νέας γενιάς μοντέλο της Opel σηματοδοτεί την επιστροφή ενός αυτοκινήτου με μεγάλη ιστορία που όπως φαίνεται έρχεται για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα οχήματα B-SUV.

Το Opel Frontera πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina (5-13 Οκτωβρίου).

Η συγκεκριμένη έκθεση φιλοξενείται στο Metropolitan EXPO και οι επισκέπτες που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης έχουν να δουν από κοντά περισσότερα από 200 αυτοκίνητα.

Τιμή που δεν… υπάρχει

Advertisement
Advertisement

Η έκπληξη δεν αφορά μόνο στην πρώτη επίσημη παρουσίαση στο ελληνικό κοινό του Opel Frontera αλλά στις εκδόσεις και στις τιμές που ανακοίνωσε η εισαγωγική εταιρεία (Όμιλος Συγγγελίδη).

Όπως είδαμε στο περίπτερο της μάρκας, η τιμή ιδίως για την έκδοση με τον ηλεκτροκινητήρα σπάεικόκκαλα και αν δεν την βλέπαμε δεν θα το πιστεύαμε.

Συγκεκριμένα κυμαίνεται στα 19.971 ευρώ με την κρατική επιδότηση, ποσό που είναι σίγουρο πως θα βάλει σε μεγάλες σκέψεις όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα όχημα ελευθέρου χρόνου της κατηγορίας B-Segment.

Πόσο κοστίζει το υβριδικό;

Advertisement

Αξίζει να αναφέρουμε πως η τιμή του ηλεκτρικού Frontera συγκριτικά με την έκδοση που εφοδιάζεται με θερμικό κινητήρα είναι χαμηλότερη, κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα με το υβριδικό Frontera με τον κινητήρα των 1.2 λίτρων, τους 136 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων που κοστίζει 22.900 ευρώ.

Advertisement

Με τις παραπάνω τιμές η Opel είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στο προσκήνιο της κατηγορίας, αφενός λόγω τιμών, αφετέρου του πολύ δυνατού και αξιόπιστου ονόματος που έχει στο ελληνικό κοινό.