Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα είναι το Dacia Bigster

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάπως έτσι θα είναι το Dacia Bigster

ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα είναι το Dacia Bigster

ΝΕΑ

Ψηφιακό σχέδιο render μας δείχνει πως μπορεί να είναι το νέο Bigster του 2025.

Advertisement
Advertisement

Το Dacia Bigster αναμένεται με ανυπομονησία το 2025 και ήδη έχει μπει στην τελική φάση της εξέλιξής του. Θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της Dacia με status ναυαρχίδας, θα είναι το πιο πολυτελές μοντέλο των Ρουμάνων και σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης εκείνων που το Duster τους φαίνεται μικρό για όλη την οικογένεια.

Ήδη ψηφιακοί σχεδιαστές έχουν ξεκινήσει να φαντάζονται πως θα είναι το νέο Dacia Bigster που θα έχει ως βάση το Duster. Η πιο πρόσφατη προσπάθεια σχεδιασμού του επερχόμενου Bigster την έκανε ο Lars_o_saeltzer στο instagram, ο οποίος βασίστηκε στις κατασκοπευτικές εικόνες με καμουφλάζ του Bigster στην Ισπανία.

Το εμπρός μέρος και η μάσκα είναι παρόμοια με το Duster. Το ίδιο ισχύει και για τη μεγάλη εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα, τα πλαϊνά ανοίγματα και τους προβολείς, τα γραφικά των οποίων φαίνονται πανομοιότυπα.

Advertisement
Advertisement

Διαφορές συναντάμε στο πίσω μέρος, όπου η πίσω πόρτα φαίνεται διαφορετική, όπως και ο προφυλακτήρας. Τα πίσω φώτα από την άλλη είναι αντιγραφή από το Duster τελευταίας γενιάς. Το Dacia Bigster είναι μακρύτερο από το Duster. Αυτό έχει δημιουργήσει χώρο για μια τρίτη σειρά καθισμάτων, με προαιρετικές θέσεις για επτά και στάνταρ θέσεις για πέντε.

Η πενταθέσια διαμόρφωση θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης σε σύγκριση με το Duster. Στο εσωτερικό δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το πως θα είναι το νέο Bigster, αλλά θα είναι πιο πλήρες και πολυτελές από το Duster. Αναμένουμε να είναι εξοπλισμένο με οθόνη infotainment 10,1 ιντσών, αναβαθμισμένα υλικά και πολλούς χώρους αποθήκευσης.

Στο κομμάτι του κινητήρα, το Bigster θα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύνολο Hybrid 140, ωστόσο δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να έχουμε ένα πιο ισχυρό σύνολο για να τονιστεί η ιδιαιτερότητα αυτού του μοντέλου. Το καινούριο Dacia Bigster αναμένεται το 2025 και θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Μιοβένι της Ρουμανίας.