Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar F-Pace PHEV: Ο ορισμός του luxury SUV

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar F-Pace PHEV: Ο ορισμός του luxury SUV

ΝΕΑ

Jaguar F-Pace PHEV: Ο ορισμός του luxury SUV

ΝΕΑ

Η νέα Jaguar F–Pace ορίζει τις εξελίξεις στην απαιτητική κατηγορία των πολυτελών SUV, τόσο με την επιβλητική της εμφάνιση και την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής όσο και με την τεχνολογία αιχμής σε όλα τα επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά η plug-in υβριδική P400e εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ούτως ή άλλως μεγάλες δυνατότητές της. Με δυναμικό χαρακτήρα, ξεχωριστό, εκλεπτυσμένο και πολυτελές εσωτερικό, αξιοπιστία, οικονομική κατανάλωση και επιδόσεις που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο ακόμα και τον πιο απαιτητικό οδηγό, η νέα plug-in υβριδική Jaguar F-Pace P400e συνδυάζει την τεχνολογία του μέλλοντος, την πρακτικότητα, τη βέλτιστη αποδοτικότητα και το κύρος του ονόματος σε ένα ακαταμάχητο «πακέτο».

Η νέα Jaguar F-Pace PHEV εφοδιάζεται με ένα σύγχρονο plug-in υβριδικό σύνολο, το οποίο αποτελείται από τον υπερσύγχρονο 4κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα των 2,0 lt της εταιρείας και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 404 PS και τα 640 Nm, ενώ για την τροφοδότηση του ηλεκτροκινητήρα φροντίζει μια νέα μεγαλύτερη μπαταρία 19,2 kWh που εξασφαλίζει 20% μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει πλέον τα 65 km. Αυτό σημαίνει πως μπορεί κανείς να κινείται καθημερινά από το σπίτι στο γραφείο και πίσω χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου βενζίνη.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι η νέα Jaguar F-Pace P400e καταναλώνει -σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία- μόλις 1,6 lt/100 km με τη μπαταρία της πλήρως φορτισμένη. Επιπλέον, οι εκδόσεις της ξεκινούν με εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 37 g/km, κάτι που σημαίνει πως απαλλάσσεται από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Και όλα αυτά με κορυφαίες επιδόσεις, αφού οι 404 PS του υβριδικού συστήματος εκτοξεύουν την F-Pace P400e από στάση στα πρώτα 100 km/h σε μόλις 5,3”, ενώ η τελική ταχύτητα της ανέρχεται στα 240 km/h. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται αρμονικά και απόλυτα ισορροπημένα σε όλους τους τροχούς μέσω ενός προηγμένου τεχνολογικά 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Στην πολυτελή καμπίνα πνέει αέρας τεχνολογικής υπεροχής, με τις δύο υψηλής ευκρίνειας οθόνες και το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment Pivi Pro να εξασφαλίζουν στους επιβάτες μια πληθώρα ρυθμίσεων ψυχαγωγίας, συνδεσιμότητας και άνεσης, με τις οποίες η F-Pace θα σας μεταφέρει στο δικό της ιδιαίτερο κόσμο.

Advertisement

Η νέα F-Pace θα σας κατακτήσει από την πρώτη στιγμή που θα τη γνωρίσετε από κοντά. Η αδιαμφισβήτητη πολυτέλεια, οι καλόγουστες χρωματικές αποχρώσεις συνδυάζονται με τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως είναι για παράδειγμα οι επενδύσεις από δέρμα ή Luxtec και από τεχνολογία αιχμής τόσο όσον αφορά την ασφάλεια όσο και τη συνδεσιμότητα.

Για παράδειγμα η νέα F-Pace ενσωματώνει το σύστημα InControl, που ελέγχεται από έναν επεξεργαστή Intel Multi-Core με δίκτυο Ethernet υψηλής ταχύτητας μέσω της οθόνης αφής, όπως ακριβώς ένα tablet, πλοηγείται με ακρίβεια, σας προσφέρει συνεχή σύνδεση και ψυχαγωγία, καλεί για βοήθεια αν χρειαστεί και όχι μόνο.

Advertisement

Τα απομακρυσμένα χαρακτηριστικά σας συνδέουν με την Jaguar σας από κάθε σημείο του κόσμου μέσω του smartphone σας. Το Driver Assistance σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε τις επιδόσεις της νέας F-Pace, είτε κινείστε μέσα στην πόλη είτε κάνετε ένα πιο μεγάλο ταξίδι.

Το πιο προηγμένο ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο σύστημα ψυχαγωγίας θα σας διασκεδάζει όσο το σύστημα πλοήγησης σας μεταφέρει εκεί που πρέπει να πάτε, από πόρτα σε πόρτα. Σχεδιασμένα για να κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή και πιο διασκεδαστική, τα Touch και Touch Pro παρέχουν τα πιο προηγμένα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο. Συνδέστε το smartphone σας για πρόσβαση και στις εφαρμογές.

Η νέα Jaguar F-Pace συνοδεύεται από τα Service Plans “Save and Care Premium” της Jaguar, διάρκειας 48 μηνών ή 80.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτα), χωρίς πρόσθετο κόστος.

Advertisement

Τα Service Plans “Save and Care Premium” είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν την βέλτιστη συντήρηση στην Jaguar σας, καλύπτοντας:

  • το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών (βάσει του προγράμματος συντήρησης του κατασκευαστή) όλων των προγραμματισμένων service για το χρονικό διάστημα και τα χιλιόμετρα που θα επιλέξετε,
  • το κόστος των JLR Castrol EDGE Professional λιπαντικών που απαιτούνται στα προγραμματισμένα service,
  • τα αναλώσιμα που σχετίζονται με το σύστημα φρένων του αυτοκινήτου σας (τακάκια, δισκόπλακες), όσες φορές κι αν απαιτηθεί αλλαγή τους στη διάρκεια του προγράμματός σας,
  • τους υαλοκαθαριστήρες, όσες φορές κι αν απαιτηθεί αλλαγή τους στη διάρκεια του προγράμματός σας,

Για αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί πριν από τις 11/12/2023, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του προγράμματος, αρκεί να μην έχει πραγματοποιηθεί το δεύτερο προγραμματισμένο service.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε τη χρονική διάρκεια του προγράμματος, από 24 έως 60 μήνες και το όριο των χιλιομέτρων από 24.000 χλμ. έως 100.000 χλμ. Το πρόγραμμα διατίθεται αποκλειστικά μέσω των Επίσημων Συνεργατών της Jaguar.

Η νέα F-Pace, όπως κάθε νέα Jaguar προστατεύεται από 5ετή εγγύηση, η οποία ισχύει από την ημέρα παράδοσης του οχήματος.

Εάν ένα γνήσιο ανταλλακτικό Jaguar πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, αυτή η εργασία θα εκτελεστεί δωρεάν από έναν αντιπρόσωπο Jaguar χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Jaguar, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας.

Η Jaguar σας συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης. Περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση* ή 150.000 km (όποιο προηγηθεί), 3 χρόνια εγγύηση βαφής, 6 χρόνια εγγύηση σκουριάς. Επιπλέον, εγγύηση 5 ετών ή 100.000 km ή 70% SOH (State of Health) στην υβριδική μπαταρία για τα Plug-In μοντέλα.

Το μεγάλο, πολυτελέστατο SUV της Jaguar με την plug-in υβριδική «καρδιά» ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών στα ύψη, μιας και προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση αλλά το σημαντικότερο, δυνατότητα αμιγούς κίνησης με ρεύμα, εύκολα, γρήγορα, οικολογικά.

Η Jaguar F-Pace plug-in hybrid ικανοποιεί όλα τα «θέλω» σας και αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο στις καθημερινές μετακινήσεις σας. Επισκεφθείτε την Spanos Luxury Cars και απολαύστε την σε ένα test drive.