Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υβριδική και με 900 άλογα η νέα Lamborghini

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υβριδική και με 900 άλογα η νέα Lamborghini

ΝΕΑ

Υβριδική και με 900 άλογα η νέα Lamborghini

ΝΕΑ

Ο V8 παραμένει στην θέση του, έχει όμως την «βοήθεια» από τρία ηλεκτρικά μοτέρ για καλύτερες επιδόσεις και μειωμένους ρύπους.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini πρόκειται να παρουσιάσει την διάδοχο της Huracan, που αναμένεται να ονομαστεί Temerario, στις 16 Αυγούστου κατά τη διάρκεια του Monterey Car Week.

Αυτό το πολυαναμενόμενο μοντέλο θα διαθέτει έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που θα συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας συνδυαστικά πάνω από 900 ίππους.

Η μετάβαση σε αυτό το νέο μοντέλο σηματοδοτεί το αποκορύφωμα της διαδικασίας μετάβασης της Lamborghini στα υβριδικά σε όλη τη γκάμα της, υποσχόμενη καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία της και μία πιο έντονη οδηγική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες για το νέο σούπερ σπορ αυτοκίνητο είναι ελάχιστες, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι μόνο ο V8 κινητήρας θα αποδίδει 800 ίππους.

Το σύστημα κίνησης θα περιλαμβάνει ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή ισχύ και απόδοση του οχήματος.

Οι κατασκοπευτικές λήψεις των πρωτοτύπων Temerario αποκαλύπτουν μια τολμηρή σχεδίαση με πολύ εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα, λεπτούς προβολείς και εξαγωνικά φώτα ημέρας.

Advertisement

Αξιοσημείωτες είναι επίσης οι επιθετικές εισαγωγές, η κεντρική εξάτμιση και το πολυτελές εσωτερικό που θυμίζει τη Revuelto.

Η καμπίνα αναμένεται να διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα infotainment 8,4 ιντσών και οθόνη 9,1 ιντσών για τον συνοδηγό.

Advertisement

Η ισχυρή θέση της Lamborghini επεκτείνεται και πέρα από τις ανακοινώσεις νέων μοντέλων.

Η εταιρεία ανέφερε ότι παρέδωσε 5.558 οχήματα και πραγματοποίησε έσοδα ύψους 1,62 δισεκατομμυρίων ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους, με αποτέλεσμα λειτουργικά κέρδη ρεκόρ ύψους 458 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ΗΠΑ παραμένουν η κορυφαία αγορά της Lamborghini, με μια διετή λίστα αναμονής για το Revuelto και την Huracan να έχει εξαντληθεί μέχρι το τέλος της παραγωγής τον Δεκέμβριο.

Advertisement