Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η TRACTION TIRES στην AUTO ATHINA 2024

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η TRACTION TIRES στην AUTO ATHINA 2024

ΝΕΑ

Η TRACTION TIRES στην AUTO ATHINA 2024

ΝΕΑ

Η TRACTION ΕΛΑΣΤΙΚΑ δίνει δυναμικό «παρών» στην Έκθεση Αυτοκινήτου AUTO ATHINA 2024, παρουσιάζοντας τα πιο πρόσφατα προϊόντα της και τις καινοτομίες στον τομέα των ελαστικών.

Advertisement
Advertisement

Στην έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία και που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες του χώρου, η TRACTION TIRES ξεχωρίζει με την πλούσια γκάμα προϊόντων και την προσέγγισή της στην ασφάλεια και την αποδοτικότητα των ελαστικών.

Με πρωταγωνιστή της τη νέα σειρά ελαστικών υψηλών επιδόσεων για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV, η TRACTION TIRES παρουσίασε λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των οδηγών για μεγαλύτερη αυτονομία, καλύτερη κατανάλωση καυσίμου και ανώτερη απόδοση σε διαφορετικές συνθήκες οδοστρώματος.

Στο περίπτερο της TRACTION TIRES, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες ελαστικών, όπως τα ελαστικά run-flat και εκείνα με ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα για αυξημένη αντοχή σε κακοτράχαλα εδάφη. Παράλληλα, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην προώθηση των χειμερινών ελαστικών, τα οποία εξασφαλίζουν ασφαλή οδήγηση ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό, η TRACTION TIRES έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή ελαστικών που μπορούν να ανταποκριθούν στις ειδικές απαιτήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων, όπως η αυξημένη ροπή και το μεγαλύτερο βάρος τους.

Η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση AUTO ATHINA 2024 αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής της να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, με έμφαση στην ασφάλεια, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.