Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota κρατά ζωντανή τη Supra!

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Toyota κρατά ζωντανή τη Supra!

ΝΕΑ

Η Toyota κρατά ζωντανή τη Supra!

ΝΕΑ

Στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας, ξεκαθαρίζουν ότι έχουν τελείως διαφορετική οπτική, από την BMW.

Advertisement
Advertisement

Τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον της Toyota Supra, την ώρα που σε ό,τι αναφορά στην… αδελφή ψυχή της, τη BMW Z4, προμηνύεται βραχύβιο.

“Δεν υπάρχει σχέδιο διακοπής της παραφωγήςς Supra σε αυτήν την εταιρεία αυτοκινήτων. Το ξέρω. Η BMW δεν είναι Toyota. Η ιδέα ότι η Supra σταματάει είναι καθαρά κερδοσκοπική.”, δηλώνει ο Sean Harley, υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής μάρκας στην Αυστραλία, δίνοντας εν πολλοίς το στίγμα.

 Είναι μια ενδιαφέρουσα δήλωση, δεδομένου ότι Z4 και Supra κατασκευάζονται από τη Magna Steyr στο ίδιο εργοστάσιο, στο Γκρατς της Αυστρίας. Αν υποθέσουμε ότι η BMW δεν θα δώσει στο roadster μια νέα γενιά και επομένως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον κατασκευαστή οχημάτων, τι σημαίνει αυτό για τη Supra;

Advertisement
Advertisement

Οι δηλώσεις στελεχών της Toyota, όπως ο Harley, είναι ενδεικτικές για τις προθέσεις της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον πλανήτη και από την άλλη, δεν θα ήταν καθόλου καλή ιδέα, σε επικοινωνιακό επίπεδο, να διακόψει την παραγωγή ενός εμβληματικού μοντέλου, που επέστρεψε -μετά βαΐων και κλάδων- το 2019, μετά από 17 χρόνια απουσίας.