Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Stroppe Edition του Ford Bronco τιμά έναν θρύλο

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Stroppe Edition του Ford Bronco τιμά έναν θρύλο

ΝΕΑ

Η Stroppe Edition του Ford Bronco τιμά έναν θρύλο

ΝΕΑ

Το δημοφιλές στις ΗΠΑ SUV της Ford αποκτά μια ακόμα σπέσιαλ έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Στην ανακοίνωση μίας ολοκαίνουργιας και ειδικής έκδοσης για το Bronco προχώρησε η Ford, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο ένα θρύλο του παρελθόντος.

Ο Bill Stroppe είναι ο άνθρωπος που αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά της κατασκευής των Baja Bronco τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, όταν αγωνίζονταν στο περίφημο Baja 1000.

Ενόψει του 2025, η Ford αποφάσισε να τιμήσει την ιστορική φιγούρα με τη σπέσιαλ έκδοση Stroppe Edition. Η οποία προσφέρει ένα Bronco με ξεχωριστή εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Στη Stroppe Edition, το πακέτο εξοπλισμού Sasquatch έρχεται ως στάνταρ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανάρτηση με μεγαλύτερη διαδρομή της HOSS, ελαστικά με πέλμα 315 χιλιοστών που τοποθετούνται σε 17άρες μαύρες ζάντες.

Κάτω από το καπό του Ford Bronco Stroppe Edition βρίσκεται ο Ecoboost V6 της Ford με 2,7 λίτρα χωρητικότητα και μέγιστη ισχύ τους σχεδόν 320 ίππους και 555 Nm.

Η ειδική έκδοση του SUV διατίθεται αποκλειστικά σε τρίθυρη διαμόρφωση και με πολύ ξεχωριστό χρωματισμό, με συνδυασμό πορτοκαλί-άσπρου και μπλε οροφή.

Advertisement

Πίσω, η πόρτα είναι απόχρωσης μαύρου ματ, όπως και το καπό. Κατά τα υπόλοιπα, η Stroppe Edition δίνει κι άλλες ξεχωριστές λεπτομέρειες στο Bronco, όπως ενσωματωμένα σίδερα στα μαρσπιέ.

Η Ford δεν ανακοίνωσε την τιμή με την οποία θα πωλείται το Bronco Stroppe Edition, αλλά υπολογίζεται ότι αυτή θα είναι στις 63.000 δολάρια. Το λανσάρισμά του στην αμερικανική αγορά αναμένεται τον Ιανουάριο του 2025.

Advertisement