Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

ΝΕΑ

Η συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

ΝΕΑ

Στην εκκίνηση του ΕΚΟ Rally Acropolis 2024, στη Λαμία, θα βρεθεί το μαχητικό «περιπολικό» της ΕΛ.ΑΣ, racing by VTP.

Advertisement
Advertisement

Με όρεξη και πάθος ξεκινά η συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ στο ΕΚΟ Rally Acropolis 2024 για την προβολή και επικοινωνία του πρότζεκτ Safety First.

Ξεκινώντας, η ομάδα ευχαρίστησε τον πρώην συνοδηγό Άλκη Ρέντη για τη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα και η οποία δεν συνεχίστηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του Βολιώτη αθλητή.

Στις 5 με 8 Σεπτεμβρίου 2024 η αυλαία ανοίγει και οι πιο δυναμικοί και «σκληροτράχηλοι» οδηγοί αγώνων ράλι θα ριχθούν στη μάχη του «Ράλι των Θεών» που συγκεντρώνει την ελίτ του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Στην εκκίνηση του Rally Acropolis 2024, στη Λαμία, θα βρεθεί το μαχητικό «περιπολικό» της Ελληνικής Αστυνομίας, racing by VTP με το πλήρωμα: Γιάννης Πλάγος και Χρήστος Κουζιώνης για την προβολή και επικοινωνία του πρότζεκτ Safety First.

«Είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο απαιτητικός αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA για το 2024, και… οι «θεοί» λένε ότι όποιος κερδίσει το Ακρόπολις θα είναι ο πρωταθλητής! Εμείς θα συμμετέχουμε με το ταπεινό, αλλά πραγματικό «λιοντάρι» Peugeot 208 rally4, και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το αμάξι στον τερματισμό! Κι αυτός είναι ο στόχος μας!

Ο συγκεκριμένος αγώνας ακριβώς επειδή είναι πολύ απαιτητικός και σκληρός, είναι δύσκολο να τερματίσεις», όπως δήλωσε ο Γιάννης Πλάγος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που έγινε αρχές Αυγούστου στο Motorsport Park στην Τρίοδο, της Μεσσήνης.

Advertisement

Το «κλειδί» της επιτυχίας δεν είναι κάτι απλό αλλά πολυσύνθετο και εξαρτάται από την ομάδα, το αυτοκίνητο την τύχη. «Κατ’ αρχάς οι αγώνες ράλι είναι ομαδικό άθλημα, εξαρτάται απ’ όλους, αν το αυτοκίνητο θα καταφέρει να φτάσει στον τερματισμό. Μην βλέπετε έναν οδηγό κι έναν συνοδηγό, είναι πολλοί άνθρωποι στο παρασκήνιο όπου εργάζονται για να μπορέσουμε εμείς να αγωνιστούμε». συνέχισε ο Γιάννης.

Το παρόν στην προσπάθεια θα δώσει όλη η ομάδα, με τους εμφανείς και αφανείς ήρωες που θα είναι στη Λαμία για το αποτέλεσμα. Σημαντική είναι η παρουσία της επικεφαλής του πρότζεκτ Safety First, κυρίας Ναταλίας Συγγελίδη και του ambassador Φάνη Μπολέτση.

Advertisement