Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η προηγμένη τεχνολογία Hybrid+ του νέου MG3 Hybrid+

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η προηγμένη τεχνολογία Hybrid+ του νέου MG3 Hybrid+

ΝΕΑ

Η προηγμένη τεχνολογία Hybrid+ του νέου MG3 Hybrid+

ΝΕΑ

Η νέα τεχνολογία Hybrid + της MG έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στην Ελλάδα με το νέο MG3 Hybrid+.

Advertisement
Advertisement

Η MG ανακοίνωσε επίσημα την εισαγωγή της προηγμένης τεχνολογίας Hybrid + στο ολοκαίνουργιο μοντέλο της, το νέο MG3. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης Hybrid+ της MG καθιστά το νέο MG 3 Hybrid+ το ταχύτερο σε επιτάχυνση υβριδικό μοντέλο της κατηγορίας B, με χρόνο για το 0-100 χλμ./ώρα, μόνο 8,0 δευτερόλεπτα. Η επιτάχυνση δε, από τα από 80-120 χλμ./ώρα είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς ολοκληρώνεται μόλις σε 5,0 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας επιδόσεις ενός hot hatchback.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της MG σε αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα, έχει ως αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη μπαταρία και έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα σε σύγκριση με τα άλλα υβριδικά μοντέλα της κατηγορίας Β. Με συνολική απόδοση 195 ίππων, το νέο MG3 Hybrid+ προσφέρει εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου (4,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα) και εκπέμπει μόλις 100 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο.

Αυτή η αποδοτικότητα ενισχύεται περαιτέρω από μια μπαταρία με χωρητικότητα 1,83 kWh, παρέχοντας σημαντική αυτονομία οδήγησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

Advertisement
Advertisement

Σε συνεργασία με τον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος παράγει 100kW (136 ίππους), το σύστημα Hybrid+ εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα απόδοσης ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, καταφέρνοντας να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά έως και με 80 χλμ./ώρα.

Τα κύρια στοιχεία που προσδιορίζουν το νέο MG3, αλλά και την Hybrid + τεχνολογία είναι τα ακόλουθα:

Ισχυρή Απόδοση: Η συνδυασμένη ισχύς του υβριδικού συστήματος, με τον ηλεκτροκινητήρα των 100 kW και τον βενζινοκινητήρα των 75 kW, παρέχει εξαιρετική απόδοση και επιτάχυνση.

Advertisement

Οικονομία Καυσίμου: Με κατανάλωση καυσίμου 4,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές CO2 μόλις 100 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, το νέο MG3 Hybrid+ αποδεικνύεται εξαιρετικά οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Εύρος Ηλεκτρικής Οδήγησης: Η μπαταρία των 1,83 kWh προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία για οδήγηση αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, καθιστώντας το ιδανικό για αστικές μετακινήσεις.

Advertisement

Επιτάχυνση: Η ικανότητά του να επιταχύνει από τα 80 στα 120 χλμ./ώρα σε μόλις 5,0 δευτερόλεπτα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.

Διάφοροι Τρόποι Λειτουργίας: Το σύστημα κίνησης με τους διάφορους τρόπους λειτουργίας παρέχει ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Η ασφάλεια επίσης είναι υψίστης σημασίας και για το νέο MG 3 Hybrid+, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και την τεχνολογία MG Pilot. Αυτό περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και έξυπνο έλεγχο μεγάλης σκάλας φώτων. Όλα τα μοντέλα MG που διατίθενται στη χώρα μας καλύπτονται από την τριπλή φροντίδα «Triple 7», που σημαίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 7 χρόνια δωρεάν έλεγχος οχήματος και 7 χρόνια οδική βοήθεια.

Advertisement