Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πραγματικά μοναδική Maserati MC20 Tributo Modenese (+video)

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πραγματικά μοναδική Maserati MC20 Tributo Modenese (+video)

ΝΕΑ

Η πραγματικά μοναδική Maserati MC20 Tributo Modenese (+video)

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της Maserati βρίσκονται στο Monterey για την Εβδομάδα Αυτοκινήτου και μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν την ξεχωριστή MC20 Tributo Modenese.

Advertisement
Advertisement

Από τις 9-18 Αυγούστου (τρέχοντος έτους) το Monterey (Καλιφόρνια) έχει την τιμητική του καθώς διεξάγεται εκεί η Εβδομάδα Αυτοκινήτου, μια διοργάνωση η οποία είναι θεσμός για τις ΗΠΑ.

Η Maserati ανακοίνωσε ότι εκεί θα παρουσιάσει τη μοναδική MC20 Tributo Modenese τη οποία δημιούργησαν για να αποτίνουν φόρο τιμής στην πόλη της Μόντενα (Ιταλία).

Πρόκειται για ένα πραγματικά μοναδικό όχημα το οποίο απευθύνεται σε συλλέκτες και δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της ιταλικής εταιρείας οι οποίοι εργάζονται στο τμήμα Fuoriserie, δηλαδή αυτό που εξατομικεύει το αυτοκίνητο όπως θέλει ο πελάτης.

Advertisement
Advertisement

Η MC20 Tributo Modenese ξεχωρίζει από την ιδιαίτερη διχρωμία μπλε και μαύρο η οποία εναλλάσσεται με ομαλό τρόπο μεταξύ τους. Επίσης, υπάρχει κίτρινη γραμμή περιμετρικά του αυτοκινήτου ενώ βαμμένο στο ίδιο χρώμα είναι η τρίαινα, το εταιρικό έμβλημα της Maserati, όπως και η ονομασία της.

Τέλος, οι τροχοί είναι σχεδιασμένοι ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μαύρου χρώματος και κάνουν αντίθεση με την κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Από τη Maserati δεν έγιναν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το αυτοκίνητο και για το εάν υπάρχουν αλλαγές στην απόδοση του κινητήρα του σε σχέση με αυτό της MC20.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι τελευταία έχει τον καινούργιο τρίλιτρο V6 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ο οποίος έχει την ονομασία «Nettuno». Αυτός αποδίδει 630 ίππους/7.500 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή του φτάνει τα 730 Nm/3.000-5.500 σ.α.λ.

Εκτός από την MC20 Tributo Modenese, η Maserati θα παρουσιάσει επίσης την MCXtrema, τις MC20 Icona και MC20 Cielo και ένα «εντελώς νέο super sports car» όπως ανακοινώθηκε.

Advertisement