Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche εμπλουτίζει τη γκάμα της ηλεκτρικής Macan

Ελλάδα 10:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche εμπλουτίζει τη γκάμα της ηλεκτρικής Macan

ΝΕΑ

Η Porsche εμπλουτίζει τη γκάμα της ηλεκτρικής Macan

ΝΕΑ

Η Porsche μεγαλώνει τη γκάμα της Macan με δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche διεύρυνε σημαντικά τη γκάμα της ηλεκτρικής Macan με την εισαγωγή μιας νέας παραλλαγής με κίνηση στους πίσω τροχούς και μιας Macan 4S υψηλών επιδόσεων.

Η πισωκίνητη Macan, με τιμή από 80.700 ευρώ στη Γερμανία, είναι σχεδιασμένη για αποδοτικότητα, προσφέροντας αυτονομία WLTP έως και 641 χιλιόμετρα.

Διαθέτει μπαταρία 100 kWh και κινητήρα απόδοσης 340 ίππων, με δυνατότητα αύξησης για λίγα δευτερόλεπτα έως τους 360 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το μοντέλο επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 5,7 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 220 km/h.

Η νέα Macan 4S, που τοποθετείται μεταξύ της Macan 4 και της Macan Turbo, αποδίδει 516 ίππους και είναι εξοπλισμένη με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης (ePTM) της Porsche.

Επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,1 δευτερόλεπτα και φτάνει την τελική ταχύτητα στα 240 km/h.

Advertisement

Με συνδυασμένη αυτονομία WLTP έως 606 χιλιόμετρα, η τιμή της 4S ξεκινά από 90.700 ευρώ.

Και τα δύο μοντέλα επωφελούνται από την αρχιτεκτονική 800 Volt της Porsche, που επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση DC από το 10 στο 80% σε μόλις 21 λεπτά.

Advertisement

Η Porsche εισήγαγε επίσης ένα προαιρετικό πακέτο off-road σχεδίασης για όλα τα μοντέλα Macan, που βελτιώνει τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και πρόσθετα εξωτερικά προστατευτικά σε Vesuvius Grey ή στο εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου.

Το πακέτο αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, βελτιώνοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Advertisement

Επιπλέον, η σειρά Macan EV διαθέτει το ανανεωμένο Porsche Driver Experience, ενσωματώνοντας ψηφιακά και αναλογικά στοιχεία.

Αυτό περιλαμβάνει έναν κυρτό πίνακα οργάνων 12,6 ιντσών, μια οθόνη 10,9 ιντσών για τους επιβάτες, μια οθόνη head-up display με επαυξημένη πραγματικότητα και προσαρμόσιμο φωτισμό περιβάλλοντος.

Ένα νέο εξωτερικό χρώμα, το Slate Grey Neo, και ζάντες 20 ιντσών Macan S είναι επίσης διαθέσιμα.

Τα νέα μοντέλα Macan είναι διαθέσιμα για παραγγελία από τώρα, ενώ οι παραδόσεις αναμένονται το δεύτερο εξάμηνο του έτους.