Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημη παρουσίαση του Audi RS 3 στην Ελλάδα και στην πίστα των Μεγάρων!

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημη παρουσίαση του Audi RS 3 στην Ελλάδα και στην πίστα των Μεγάρων!

ΝΕΑ

Επίσημη παρουσίαση του Audi RS 3 στην Ελλάδα και στην πίστα των Μεγάρων!

ΝΕΑ

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στη Ρόδο το 2020 με το e-tron GT η Audi έρχεται και πάλι στην Ελλάδα για την παρουσίαση του νέου καυτού… RS 3 των 400 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Το ισχυρότερο A3 στην ιστορία της Audi περιμένουμε να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους η γερμανική φίρμα και να δημιουργήσει πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό της κατηγορίας των πολύ… hot hatch μοντέλων. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο RS3 το οποίο θα δούμε σε αμαξώματα Sportback και Sedan και μάλιστα πολύ σύντομα σε γνώριμα μέρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto η παγκόσμια παρουσίαση του Audi RS 3 θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αττικής. Οι Γερμανοί έχουν προσκαλέσει σχεδόν 100 δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο οι οποίοι θα βρεθούν στη χώρα μας τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Οκτώβρη. Θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της παραλιακής, θα οδηγήσουν σε δρόμους της Αττικής και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα βρεθούν και στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων όπου θα μπορούν να το οδηγήσουν… τέρμα γκάζι.

Το ρεκόρ στο Nurburgring

Advertisement
Advertisement

Να σημειώσουμε πως κάτω από το εμπρός καπό του RS3 φιλοξενείται ο γνωστός πολυβραβευμένος κινητήρας βενζίνης 2.5 λίτρων TFSI ο οποίος αποδίδει 400 ίππους και παράγει 500Nm ροπής. Στη γλώσσα των αριθμών τα νούμερα θυμίζουν επιδόσεις super car καθώς το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει και τα 290 χλμ./ώρα στην έκδοση RS Dynamic.

Το σίγουρο είναι πως οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα, καθώς πρόσφατα το Audi RS 3 έγινε το ταχύτερο της κατηγορίας του στην θρυλική πίστα του Nurburgring, σταματώντας το χρονόμετρο στα 7:40,748.

Advertisement

15 αυτοκίνητα – 4 χρώματα

Οι άνθρωποι της Audi που διοργανώνουν το event και θα έρθουν στην Ελλάδα θα έχουν στη διάθεσή τους 15 αυτοκίνητα Audi RS3 και όπως μάθαμε σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα:
– kyalami green
– Python yellow
– Tango Red
– Kemora Gray

Advertisement

Θα τα πούμε στην εκδήλωση…

Το Newsauto θα είναι ένα από τα δύο Μέσα στην Ελλάδα που θα έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει το πρόγραμμα (22-23 Οκτωβρίου) της παρουσίασης του νέου RS3 το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι τα τέλη του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Audi RS3: Πιο δυναμικό με torque splitter
Ένα Skoda Kodiaq μετατράπηκε σε… ελικοδρόμιο (video)
Δοκιμή: Hyundai i20 N

Advertisement