Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Omoda & Jaecoo σε περιοδεία στην Ευρώπη

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Omoda & Jaecoo σε περιοδεία στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Οι Omoda & Jaecoo σε περιοδεία στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Οι Omoda & Jaecoo θα ξεκινήσουν μια περιοδεία αυτοκινητοπομπής 5.000 χιλιομέτρων σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Summer Sports Festival 2024.

Advertisement
Advertisement

Φέτος, τα βλέμματα θα επικεντρωθούν παγκοσμίως σε ένα αθλητικό γεγονός καθώς η φλόγα αναβιώνει στο Παρίσι. Σε αυτό το γεμάτο από πάθος και όνειρα καλοκαίρι, τα νέα εξατομικευμένα αυτοκίνητα της Omoda & Jaecoo θα προσθέσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην αθλητική γιορτή με τον χαρακτηριστικό LOHAS τρόπο, που απηχεί το αθλητικό πνεύμα.

Γνωστά ΜΜΕ της αυτοκινητοβιομηχανίας, αστέρες του αθλητισμού και διεθνείς προσωπικότητες του lifestyle από την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και την Πολωνία θα σχηματίσουν τέσσερις αυτοκινητοπομπές, σε συνεργασία με στελέχη των Omoda & Jaecoo, για να οδηγήσουν τους παγκόσμιους χρήστες στην ιστορία και τη νεωτερικότητα της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Όλοι, θα συγκεντρωθούν στο Παρίσι για να συμμετάσχουν στο μεγάλο γεγονός ενός κύκλου που διαρκεί έναν αιώνα.

Advertisement
Advertisement

Το ταξίδι που θα περάσει από τέσσερις χώρες θα ξεκινήσει από τους εκθεσιακούς χώρους Omoda & Jaecoo κάθε πόλης ή τα καταστήματα 4S σε κάθε χώρα.

Μεταξύ αυτών, η ισπανική αυτοκινητοπομπή θα έχει μια ιδιαίτερη τιμή – καθώς θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη τελετή αναχώρησης στο πρώτο ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της μάρκας στην Ισπανία. Τα star μοντέλα των Omoda & Jaecoo, Omoda 5, Omoda E5 και Jaecoo J7, θα συγκεντρωθούν επίσης για πρώτη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί την πρώτη δυναμική εμφάνιση του J7 στους ευρωπαϊκούς δρόμους και την πρώτη οδική δοκιμή μεγάλων αποστάσεων ολόκληρης της σειράς Omoda & Jaecoo στην Ευρώπη.

Advertisement

Στο δρόμο προς το Παρίσι, οι αυτοκινητοπομπές θα διασχίσουν βουνά, ποτάμια, λίμνες και θάλασσες, θα εισχωρήσουν σε δρόμους και τα σοκάκια και θα βιώσουν την τέλεια ενσωμάτωση των ιστορικών ορόσημων, των τοπικών εθίμων, της γαστρονομικής κουλτούρας και του αθλητικού πνεύματος.

Αυτές οι συναρπαστικές στιγμές θα καταγραφούν επίσης με τη μορφή ντοκιμαντέρ και προσαρμοσμένων οδικών χαρτών από την Omoda & Jaecoo, διατηρώντας μια πολύτιμη πολιτιστική μνήμη για το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

Όταν οι αυτοκινητοπομπές και από τις τέσσερις χώρες φτάσουν αισίως στο Παρίσι, η εκδήλωση Brand Night της Omoda & Jaecoo και η συνέντευξη Τύπου για την ευρωπαϊκή στρατηγική θα ξεκινήσουν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.