Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Brabus του Μεϊγουέδερ προκαλεί ποικιλοτρόπως

Ελλάδα 23:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Brabus του Μεϊγουέδερ προκαλεί ποικιλοτρόπως

ΝΕΑ

Η νέα Brabus του Μεϊγουέδερ προκαλεί ποικιλοτρόπως

ΝΕΑ

Το νέο «παιχνίδι» του θρυλικού πυγμάχου είναι μία ολοκαίνουρια AMG G 63 με πολλές πινελιές και αναβαθμίσεις της Brabus.

Advertisement
Advertisement

Δεδομένα, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ έχει χάσει το μέτρημα στα αυτοκίνητα που έχει αγοράσει. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, ο «Money» έχει αποκτήσει μία σειρά από πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα.

Γενικότερα, ο όρος «υπερβολή» ίσως είναι λίγος για να χαρακτηρίσει τα γούστα του ζάμπλουτου Μεϊγουέδερ. Η περιουσία του συνολικά αγγίζει τα 400 εκατομμύρια δολάρια και η συλλογή αυτοκινήτων του φτάνει τα 16 εκατομμύρια.

Η τελευταία προσθήκη αφορά μία ολοκαίνουρια Mercedes-AMG G 63 με αναβαθμίσεις της Brabus. Πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση όπου η απόχρωση Tiffany Blue (ένα πιο μπλε τιρκουάζ) κυριαρχεί παντού στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Ο θρύλος της πυγμαχίας παρουσίασε το νέο του «όπλο» στο Instagram τονίζοντας ότι είναι ένα από τα πιο καινούρια αυτοκίνητα που έχει αποκτήσει και το ονομάζει «Money Team Limited Edition Tiffany Brabus».

Το λογότυπο της Brabus αντικαθιστά το αντίστοιχο της Mercedes-Benz, με το αρχικό «B» να είναι επίσης σε χρώμα Tiffany Blue. Το καπό είναι εξατομικευμένο από ανθρακονήματα, ενώ τα μεγάλα scoop της οροφής τραβούν αμέσως το βλέμμα.

Το κάλυμμα της ρεζέρβας πίσω είναι επίσης από ανθρακονήματα, όπως και οι λεπτομέρειες στα φτερά.

Advertisement

Το εσωτερικό είναι ακατάλληλο για όσους έχουν ευαισθησία στα έντονα χρώματα, καθώς η επένδυση είναι εξ ολοκλήρου δερμάτινη ξανά στη συγκεκριμένη απόχρωση του τιρκουάζ, με διαμαντένιες ραφές.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα, όμως, στα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Μεϊγουέδερ, είναι τα αντικείμενα που έχει στο κάθισμα του συνοδηγού. Για την ακρίβεια, επιδεικνύει μία στοίβα μετρητών σε σακούλα και μία πανάκριβη τσάντα Hermes με αξία κάπου στις 432.000 δολάρια.

Advertisement

Το «700» στο πίσω μέρος της νέας Brabus σηματοδοτεί την ιπποδύναμη της τροποποιημένης AMG G 63, με την γερμανική εταιρεία να έχει αναβαθμίσει σημαντικά τον 4λιτρο V8.

Στις ΗΠΑ, το συγκεκριμένο μοντέλο με όλες τις πινελιές της Brabus πωλείται για 400.000 δολάρια, συνεπώς ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ αύξησε κι άλλο την τεράστια αξία της συλλογής αυτοκινήτων του.