Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW Σειρά 1 αποκαλύφθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα BMW Σειρά 1 αποκαλύφθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης

ΝΕΑ

Η νέα BMW Σειρά 1 αποκαλύφθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης

ΝΕΑ

Η Σπανός ΑΕ. παρουσίασε τη νέα BMW Σειρά 1 στη Λίμνη Βουλιαγμένης με περισσότερους από 400 προσκεκλημένους.

Advertisement
Advertisement

Η Σπανός ΑΕ. επέλεξε το σαγηνευτικό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης για να αποκαλύψει την καινούρια BMW Σειρά 1. Μάλιστα η κορυφαία ελληνική εταιρεία κατάφερε να πετύχει το λανσάρισμα του σημαντικού αυτού μοντέλου της BMW τρεις μήνες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.

Περισσότεροι από 400 φίλοι της Σπανός ΑΕ. παραβρέθηκαν στο ξεχωριστό αυτό event και απόλαυσαν από κοντά τη νέα BMW Σειρά 1. Η Marketing Manager της Σπανός ΑΕ., Βίκυ Συμιακάκη, παρουσίασε τη
βραδιά και ο CEO της εταιρείας, κ. Γιώργος Σπανός, μαζί με την πρόεδρο και αδερφή του, κ. Μαρία Σπανού, αποκάλυψαν το δημοφιλές γερμανικό αυτοκίνητο.

Στο χώρο της εκδήλωσης σε πρωταγωνιστικό ρόλο βρισκόταν η έκδοση M135 xDrive της BMW Σειρά 1 που εξελίχθηκε από την M Performance. Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο χρωματισμό Frozen Pure Grey έκανε όλους όσους βρέθηκαν στη Λίμνη Βουλιαγμένης να θαυμάσουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της BMW των τελευταίων ετών.

Advertisement
Advertisement

Πολύ θετική ήταν η αντίδραση του κοινού και για το εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 1. Η ανανεωμένη σχεδιαστική λογική ενσωματώνει το εντυπωσιακό BMW Curved Display, με μια οθόνη πληροφοριών 10,25 ιντσών και μια οθόνη ελέγχου 10,7 ιντσών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι σύμβουλοι πωλήσεων της Σπανός ΑΕ. ήταν εκεί για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον επιβεβαιώθηκε από τον εντυπωσιακό αριθμό προ παραγγελιών που έχουν ήδη συγκεντρωθεί.