Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW M2 CS θα κάνει μία «χαψιά» την M4 (+video)

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα BMW M2 CS θα κάνει μία «χαψιά» την M4 (+video)

ΝΕΑ

Η νέα BMW M2 CS θα κάνει μία «χαψιά» την M4 (+video)

ΝΕΑ

Η Competition Sport (CS) έκδοση της M2 βρίσκεται προ των πυλών και όλα δείχνουν ότι θα είναι ισχυρότερη από μεγαλύτερες BMW M.

Advertisement
Advertisement

Από όταν η BMW παρουσίασε την M2, το μοντέλο δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται ισχυρότερο από φορά σε φορά. Συγκεκριμένα ξεκίνησε με 370 ίππους, με τη νεότερη M2 να αποδίδει σήμερα 480 ίππους.

Σύντομα, το νούμερο αυτό αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, ξεπερνώντας τους 500. Αυτή την περίοδο, η βαυαρική εταιρεία τεστάρει την πιο πισταδόρικη έκδοση του μοντέλου, M2 CS στο Nurburgring.

BMW M2 CS 2019

Μάλιστα, έχει ήδη δημοσιοποιηθεί βίντεο από τις δοκιμές, «θερμαίνοντας» έτσι τα συναισθήματα των petrolheads ενόψει της επίσης παρουσίασης που είναι προγραμματισμένη για το 2025.

Advertisement
Advertisement

Όπως και η στάνταρ M2, η CS θα εξοπλίζεται με τον γνωστό 3λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο, με τη διαφορά πως η ιπποδύναμη θα κυμαίνεται μεταξύ 525 και 532.

Υπενθυμίζουμε, ότι η απλή M4 αποδίδει 480 ίππους και η αντίστοιχη Competition 510. Με λίγα λόγια, η νέα M2 CS θα βλέπει με… κιάλια ορισμένες μεγαλύτερες BMW M.

Από το βίντεο, είναι σχετικά εμφανές πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εξοπλίσει το νέο της πισταδόρικο κουπέ με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement

Και λογικά θα είναι η μία και μοναδική επιλογή του πελάτη, κάτι που πιθανώς να δυσανασχετήσει τους φανατικούς της μάρκας. Ωστόσο, η BMW δεν έχει άλλη επιλογή, εφόσον θέλει να μεγιστοποιήσει την απόδοση του αυτοκινήτου.

BMW M2 CS 2019

Ταυτόχρονα, έχουν γίνει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές, ώστε η νέα M2 CS να ξεχωρίζει από τη στάνταρ. Παρατηρούμε, λοιπόν, μία επανασχεδιασμένη μάσκα, νέες ζάντες και μία διακριτική αεροτομή στην άκρη της πόρτας του πορτμπαγκάζ.

Advertisement

Τέλος, αναμένεται να ζυγίζει λιγότερο από την M2, χάρη στα ελαφρά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό, στο οποίο θα βρίσκονται μπάκετ καθίσματα.