Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η… μουσική συμφωνία της Lamborghini Revuelto

Ελλάδα 11:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η… μουσική συμφωνία της Lamborghini Revuelto

ΝΕΑ

Η… μουσική συμφωνία της Lamborghini Revuelto

ΝΕΑ

Ακόμα και ο εξωτικός ήχος από τον κινητήρα ενός supercar, έχει νότες. Πως μπορείς να τις συνδυάσεις με αυτές της πραγματικής μουσικής…

Advertisement
Advertisement

Τι έχει πάθει, τελευταία, η Lamborghini; Τι μουσικές ανησυχίες είναι αυτές; Μετά την πρόσφατη συνεργασία με την Technics για ένα εκπληκτικό συλλεκτικό πικάπ και έναν δίσκο βινυλίου, με μαγικούς ήχους κινητήρων V12, υπάρχει και συνέχεια.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία «σφραγίζει» τη συνεργασία της με μία άλλη κορυφαία εταιρεία στα συστήματα ήχου, τη Sonus Faber, επιβεβαιώνοντας την άρρηκτη σύνδεση μιας μουσικής συμφωνίας και ενός εκπληκτικού κινητήρα.  

Διαθέσιμο στον προαιρετικό εξοπλισμό, από αυτόν τον μήνα (Μάιος 2024), το ηχοσύστημα θα μετατρέψει τη Revuelto σε μια… εξωτική αίθουσα συναυλιών με ρόδες! Συνδυάζει έναν νέο ενισχυτή Full Class D ισχύος 750 W, ένα κεντρικό ηχείο καναλιού, ένα μοτέρ νεοδυμίου στη μέση της μονάδας, δύο ηχεία πλήρους εμβέλειας πίσω από τον οδηγό και τον συνοδηγό και μεσαία γούφερ και τουίτερ στις πόρτες.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία στάδια του συντονισμού, θα δουν τους τεχνίτες της Sonus Faber να προσθέτουν την ανθρώπινη πινελιά, για να τελειοποιήσουν την εμπειρία ήχου me διαφορετικά είδη μουσικής και τροποποιώντας την έξοδο ήχου, για να εξασφαλίσουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ δυνατού και κρυστάλλινου. Αυτό είναι το πρώτο ηχοσύστημα Sonus που εμφανίζεται σε Lamborghini.