Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τους πόσους ίππους θα φτάσει η νέα BMW M2 CS;

Ελλάδα 23:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τους πόσους ίππους θα φτάσει η νέα BMW M2 CS;

ΝΕΑ

Τους πόσους ίππους θα φτάσει η νέα BMW M2 CS;

ΝΕΑ

Έπειτα από την παρουσίαση της καινούργιας M2 (το 2022) και την πρόσφατη μερική επανασχεδίαση και αναβάθμισή της, οι άνθρωποι της BMW ασχολούνται με την ακόμα πιο σπορ εκδοχή της.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγους μήνες η BMW ανακοίνωσε την αναβάθμιση της νέας M2 (φωτογραφίες) κάτι που σημαίνει ότι ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας της αποδίδει 480 ίππους. Ωστόσο, στη γερμανική εταιρεία έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν και την ακόμα πιο ικανή και σπορ M2 CS.

Όπως είναι γνωστό, αυτά τα δύο επιπλέον γράμματα στην ονομασία του μοντέλου προσδιορίζουν ένα περισσότερο αποδοτικό και ταχύτερο όχημα, με ακόμα πιο καλή οδική συμπεριφορά.

Τα αρχικά CS προέρχονται από τη φράση «Competition Sport». Ήδη έχουν εντοπιστεί τα πρωτότυπα με τα οποία γίνονται οι δοκιμές εξέλιξης της συγκεκριμένης έκδοσης και από την BMW έχει ανακοινωθεί ότι η παρουσίαση της M2 CS θα γίνει προς το τέλος του 2024.

Advertisement
Advertisement

Στον ιστότοπο Bimmerpost, ένα ανεπίσημο site της γερμανικής εταιρείας στο οποίο αναρτώνται συχνά πληροφορίες που είναι έγκυρες, ο χρήστης έγραψε ότι η καινούργια έκδοση θα αποδίδει 525 ίππους, δηλαδή 45 επιπλέον από αυτόν της M2. Επίσης, αναφέρει ότι η M2 CS θα είναι πισωκίνητη.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση από την πλευρά της BMW. Περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια έκδοση θα γνωρίζουμε μετά το καλοκαίρι, οπότε και θα αρχίσουν να γίνονται γνωστές κάποιες λεπτομέρειες από τη εταιρεία.