Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mazda παρουσιάζει στην AUTO ATHINA 2024 τα νέα της μοντέλα

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mazda παρουσιάζει στην AUTO ATHINA 2024 τα νέα της μοντέλα

ΝΕΑ

Η Mazda παρουσιάζει στην AUTO ATHINA 2024 τα νέα της μοντέλα

ΝΕΑ

Στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρείας θα δεσπόζουν οι πλέον πρόσφατες προτάσεις της.

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερό της (Hall 1, D2 περίπτερο) στην έκθεση Auto Athina 2024 που διοργανώνεται στο κορυφαίο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στην περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Mazda θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Έκθεσης να δουν από κοντά τα δύο νεότερα μοντέλα της.  

Τόσο το νέο Mazda2 Hybrid με την κορυφαία και πιο έξυπνη υβριδική τεχνολογία που μπορεί να βρει κανείς στην κατηγορία, όσο και το επταθέσιο Mazda CX80, που αποτελεί τη ναυαρχίδα στην γκάμα των μοντέλων της Mazda, και θα κάνει ντεμπούτο μπροστά στο ελληνικό κοινό.  

Νέο Mazda2 Hybrid

Advertisement
Advertisement

Το νέο Mazda2 Hybrid συνδυάζει τη δύναμη και την άνεση ενός βενζινοκινητήρα με τις επιδόσεις ενός ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία. Μαζί, αποτελούν την καρδιά αυτού του κομψού, γρήγορου και ευέλικτου αυτοκινήτου πόλης. Για τους οδηγούς με οικολογική συνείδηση, είναι ο ιδανικός, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα, σύντροφος για την εξερεύνηση της αστικής ομορφιάς, αλλά και των δρόμων χωρίς εμπόδια!

Νέο Mazda CX-80

Το ολοκαίνουργιο Mazda CX-80, είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα Ιαπωνικής δεξιοτεχνίας, ένα κομψό SUV, που προσφέρει έως και 7 θέσεις. Το νέο CX-80 είναι ευρύχωρο και συνάμα ευέλικτο, ενώ κάθε στοιχείο του είναι προσεκτικά σχεδιασμένο. Με χωρητικότητα για έως και επτά άτομα, το ολοκαίνουργιο νέο Mazda CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο SUV της Mazda. Μεγιστοποιώντας την άνεση και τον χώρο φόρτωσης με τρεις σειρές εξαιρετικά άνετων, πολυτελών καθισμάτων – οι σχεδιαστές της Μάρκας δημιούργησαν ένα ευρύχωρο εσωτερικό που επιτρέπει σε όλους τους επιβάτες να βρουν άνεση στο δικό τους προσωπικό καταφύγιο.

Advertisement

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου “AUTO ATHINA 2024”, η Mazda θα διαθέτει στο περίπτερό της άρτια ενημερωμένους συνεργάτες, από όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει τις πληροφορίες που αναζητά για κάθε μοντέλο της γκάμας.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της «AUTO ATHINA 2024» έχουν ως εξής:

  • Δευτέρα με Παρασκευή από τις 14:00 έως τις 21:00
  • Σάββατο & Κυριακή από τις 10:00 έως τις 21:00
Advertisement