Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Manhart με αυτή την Mercedes-AMG GLE ανταγωνίζεται τη Brabus

Ελλάδα 20:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Manhart με αυτή την Mercedes-AMG GLE ανταγωνίζεται τη Brabus

ΝΕΑ

Η Manhart με αυτή την Mercedes-AMG GLE ανταγωνίζεται τη Brabus

ΝΕΑ

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος παρουσίασε την Manhart GER 800 και αποδεικνύει ότι δεν μπορεί μόνο η Brabus.

Advertisement
Advertisement

Όσοι ιδιοκτήτες Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe έχουν χρήματα για ξόδεμα και θέλουν να αναβαθμίσουν το δυναμικό τους SUV, η Manhart έχει τη λύση.

Ο βελτιωτικός οίκος αποκάλυψε το πρότζεκτ GER 800 το οποίο αφορά την AMG GLE με ενισχυμένο αμάξωμα, μεγαλύτερες ζάντες, ισχυρότερη εξάτμιση και αναβαθμισμένο κινητήρα για αύξηση της ιπποδύναμης.

Το τελευταίο είναι και το πιο εντυπωσιακό, διότι ο 4λιτρος twin-turbo V8 της AMG αποδίδει στο συγκεκριμένο μοντέλο της Manhart 800 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Τα νούμερα αυτά φέρνουν την GER 800 στα ίσα με το αντίστοιχο μοντέλο της Brabus, την 800 SUV Coupe.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία φέρεται να πρόσθεσε έναν έξτρα ηλεκτρικό κομπρέσορα, ενώ αναβάθμισε και τα turbo, την ECU και το σύστημα της εξάτμισης.

Με τόση παραπάνω ιπποδύναμη, φυσικό και επόμενο ήταν η Manhart να ασχοληθεί και με το αμάξωμα, ώστε η δική της AMG GLE να ξεχωρίζει.

Το συγκεκριμένο χαρακτηρίζεται από πολλά μέρη από ανθρακονήματα που μεταξύ άλλων διακρίνονται στα φτερά και στους προφυλακτήρες. Επίσης, ξεχωρίζουν έντονα η επιμηκυμένη αεροτομή και το καπό με τον αεραγωγό.

Advertisement

Επιπλέον, η Manhart έχει προσθέσει κίτρινες φωσφοριζέ λεπτομέρειες που δημιουργούν ένα όμορφο κοντράστ με το carbon και το πράσινο ματ που κυριαρχεί στο αμάξωμα.

Το σύνολο στέκεται σε νέους τροχούς 23 ιντσών που έχουν απόχρωση μαύρου σατέν και κίτρινες λεπτομέρειες, ίδιες με αυτές του αμαξώματος.

Advertisement

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος χαμήλωσε ακόμα περισσότερο τη GLE Coupe, φέρνοντας το δάπεδο 30 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος.

Τροποποιήσεις έχουν φυσικά γίνει και στο εσωτερικό, με πολλές κίτρινες ραφές που δημιουργούν επίσης ένα όμορφο κοντράστ με τη μαύρη επένδυση από δέρμα και Alcantara, ενώ δεν απουσιάζουν φυσικά τα ανθρακονήματα. Τέλος, δεν μπορούσαν να λείπουν τα λογότυπα της Manhart από τα προσκέφαλα και τα πατάκια.

Η Manhart δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσεις τιμές για τις αναβαθμίσεις της στην Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe. Ωστόσο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία και να μάθει λεπτομέρειες.

Advertisement