Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Veneno που δεν την ήθελε κανείς!

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Veneno που δεν την ήθελε κανείς!

ΝΕΑ

Η Lamborghini Veneno που δεν την ήθελε κανείς!

ΝΕΑ

Μία σειρά από ανεπιτυχείς προσπάθειες πώλησης στιγμάτισαν τη συγκεκριμένη Lamborghini που μόλις πρόσφατα βρήκε τον ιδιοκτήτη της.

Advertisement
Advertisement

Είναι παράδοξο να μαθαίνεις πως μία από τις μόλις εννέα Lamborghini Veneno που υπάρχουν, έκανε καιρό να βρει τον κατάλληλο ενδιαφερόμενο και να πουληθεί. Αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις ορισμένων αντιπροσωπειών και οίκων δημοπρασιών μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο.

Η πρώτη φορά που αυτή η Lamborghini Veneno μπήκε σε δημοπρασία από τη SBX Cars ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Νωρίτερα από τότε, είχε μείνει ακούνητη επί δύο ολόκληρα χρόνια στην αντιπροσωπεία της VIP Motors στο Ντουμπάι.

Όταν η SBX Cars αποφάσισε να την πουλήσει μέσω δημοπρασίας απαιτούσε 9,5 εκατομμύρια δολάρια (!) και κανείς δε βρέθηκε που να είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα χρήματα. Παρόλο που είναι η μοναδική Veneno που βγήκε από το ιταλικό εργοστάσιο με αυτά τα χρώματα.

Advertisement
Advertisement

Εν τω μεταξύ, η συγκεκριμένη Lamborghini Veneno δεν είχε πουληθεί ούτε τον Φεβρουάριο του 2020 μέσω του RM Sotheby’s, ο οποίος ζητούσε 4,5 με 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Και τότε, η προσπάθεια απέτυχε.

Τελικά, η SBX Cars κατόρθωσε να πουλήσει αυτή τη Veneno roadster, αλλά όχι μέσω δημοπρασίας. Η τελευταία δημοπρασία ολοκληρώθηκε στις 10 Μαΐου και μέχρι τότε πάλι δεν είχε βρεθεί κανείς να την αγοράσει.

Οπότε ο οίκος δημοπρασιών διαπραγματεύτηκε μία συμφωνία με τον άνθρωπο που είχε κάνει την υψηλότερη προσφορά και την πούλησε σε εκείνον έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Advertisement

Όσο παράδοξο και αν φαίνεται ή αν ακούγεται, μία σπανιότατη Lamborghini πέρασε τα… πάνδεινα μέχρι να βρει ιδιοκτήτη. Όχι φυσικά ότι φταίει κάπου το αυτοκίνητο, όσο οι αντιπροσωπείες και οι οίκοι δημοπρασιών με τις παράλογες απαιτήσεις τους.

Εν τέλει, σημειώθηκε και ρεκόρ, αφού τα 6 εκατομμύρια δολάρια είναι το μεγαλύτερο ποσό με το οποίο έχει πουληθεί διαδικτυακά ένα αυτοκίνητο.

Advertisement