Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Miura του Νόρις χρειάστηκε… pit stop

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Miura του Νόρις χρειάστηκε… pit stop

ΝΕΑ

Η Lamborghini Miura του Νόρις χρειάστηκε… pit stop

ΝΕΑ

Το «ανάθεμα» που θα πει ένας απλός, καθημερινός πολίτης όταν μείνει με το αυτοκίνητό του, δεν εξαιρείται σε έναν οδηγό F1 που οδηγεί supercar.

Advertisement
Advertisement

Ο Λάντο Νόρις είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών στον κόσμο της Formula 1. Ο 24χρονος κατέκτησε στο Μαϊάμι την πολυαναμενόμενη πρώτη νίκη της καριέρας του και έκτοτε, όλοι στην κορωνίδα του motorsport μιλούν για εκείνον. Τόσο πολύ που μάλλον… τον μάτιασαν.

Ο οδηγός της McLaren Racing φέρεται να οδηγούσε πρόσφατα στο Μονακό την κλασική του Lamborghini Miura, ένα μοντέλο που κοστίζει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ. Την αγόρασε στα τέλη του 2023 και είναι μία από τις μόλις 275 που βγήκαν από το ιταλικό εργοστάσιο.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό είχε μία ατυχία, όταν εμφανίστηκε στους δρόμους του Πριγκιπάτου με την Miura και την κοπέλα του (μία εκ των πολλών, όπως έχει αναφέρει αστειευόμενος). Συγκεκριμένα, ο V12 της Lamborghini του άρχισε να κάνει έναν παράξενο ήχο, πριν τελικά σβήσει εντελώς.

Advertisement
Advertisement

Αυτό έκανε μερικούς θαυμαστές που βρίσκονταν στην περιοχή να λάβουν δράση και να τον βοηθήσουν, σαν άλλοι μηχανικοί της McLaren Racing. Σαν να λέμε, απρογραμμάτιστο pit stop.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Νόρις φώναξε έναν αστυνομικό να τον βοηθήσει, πριν σπεύσουν 4 – 5 άνδρες να σπρώξουν την Miura, για να τον βοηθήσουν να τη βάλει μπροστά.

Μάλιστα, τα παιδιά που έσπρωχναν, έσπασαν πλάκα μαζί του, αγγίζοντας παράλληλα ένα από τα πιο σπάνια και κλασικά supercar του κόσμου.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε, ότι η Lamborghini κατασκεύασε 275 μονάδες για την πρώτη γενιά του μοντέλου μεταξύ 1966 και 1969, ενώ σήμερα κυκλοφορούν μόνο 400 Miura σε όλο τον πλανήτη.

Είναι αυτό που λένε, «συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες».

Advertisement