Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Kosmocar τιμά τα 50 χρόνια VW Golf

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Kosmocar τιμά τα 50 χρόνια VW Golf

ΝΕΑ

Η Kosmocar τιμά τα 50 χρόνια VW Golf

ΝΕΑ

Το πιο εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen γιορτάζει φέτος 50 χρόνια στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και η ελληνική αντιπροσωπεία το τιμά αναλόγως.

Advertisement
Advertisement

Η Kosmocar – Volkswagen και το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων για να τιμήσουν τη σημαντική επέτειο διοργανώνουν το διάστημα 17 Σεπτεμβρίου – 5 Νοεμβρίου μοναδικά event, test drive, πάρτι, ενώ θα προσφέρουν ξεχωριστά προνόμια στους φίλους της μάρκας και όχι μόνο.

Το νέο Golf θα πλαισιώσει τον κορυφαίο σταρ Σάκη Ρουβά, σε δύο μοναδικά live shows που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω των social media της Volkswagen Ελλάδος, οι φίλοι του Golf και του Έλληνα καλλιτέχνη, θα μπορούν να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις για να συμμετέχουν στα δύο αυτά ξεχωριστά event.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι του μοντέλου και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Golf και την επετειακή του έκδοση «50 years», καθώς και τις 7 προηγούμενες γενιές του μοντέλου, αλλά και όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων Volkswagen, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων.

Για 50 ημέρες (17 Σεπτεμβρίου – 5 Νοεμβρίου), θα ισχύσουν τα εξής μοναδικά προνόμια:

  • Με κάθε παραγγελία νέου Golf, δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης.
  • Με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500€.

Τα παραπάνω προνόμια θα ισχύσουν συνδυαστικά όσον αφορά σε παραγγελία του νέου Golf.

Advertisement

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, οι 8 θρυλικές γενιές του Golf, η συλλεκτική επετειακή έκδοση του «50 years», όλη η οικογένεια SUV και τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen θα σας υποδεχτούν από τις 10:00 σε ένα μοναδικό ολοήμερο πάρτι με πολλά happenings, εκπλήξεις, special καλεσμένους και μία συναυλία από τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά (συναυλία στις 20:00). Στην παρουσίαση θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.