Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Κινέζοι απέκτησαν τη δική τους BMW X3!

Ελλάδα 16:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Κινέζοι απέκτησαν τη δική τους BMW X3!

ΝΕΑ

Οι Κινέζοι απέκτησαν τη δική τους BMW X3!

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για κάποια… αντιγραφή, αλλά για την ειδική έκδοση, που διατίθεται αποκλειστικά στη μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Οι Κινέζοι αγοραστές μπορεί να απομακρύνονται σταδιακά από τα γερμανικά πολυτελή αυτοκίνητα και προς τις εγχώριες εναλλακτικές, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ευρωπαϊκά μοντέλα.

Για παράδειγμα, μια νέα έκδοση με μακρύ μεταξόνιο της BMW X3, που θα κατασκευάζεται κιόλας στην Κίνα, μόλις κυκλοφόρησε αποκλειστικά για την αγορά της πολυπληθέστερης χώρας του πλανήτη.

Ο σχεδιασμός της κινεζικής X3 είναι σε μεγάλο βαθμό πανομοιότυπος με το παγκόσμιο μοντέλο, που έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι έχει σχετικά απλές, αλλά σε κάθε περίπτωση μοντέρνες εξωτερικές γραμμές και λεπτομέρειες, ωστόσο θα διατίθεται με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 110 mm.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά, η κινεζική X3 έχει μήκος 4.865 mm και πλάτος 1.920 mm και η BMW έχει τοποθετήσει την X3 25L xDrive στάνταρ με το M Sport Package, παρέχοντάς της μια ελαφρώς πιο σπορ εμφάνιση.

Και τα δύο μοντέλα X3 κινεζικής κατασκευής διαθέτουν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων. Στην περίπτωση της X3 25L xDrive, αυτός ο κινητήρας είναι καλός για 190 ίππους και 310 Nm ροπής, ενώ έχει αναβαθμιστεί στους 258 ίππους και 400 Nm σε για το X3 30L xDrive. Συνδυάζεται και με τις δύο επιλογές, ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και μια έξυπνη τετρακίνηση.