Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Ιταλοί τρολάρουν την Porsche 911

Ελλάδα 21:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ιταλοί τρολάρουν την Porsche 911

ΝΕΑ

Οι Ιταλοί τρολάρουν την Porsche 911

ΝΕΑ

Ιταλοί μηχανικοί κάνουν πλάκα με τις γρίλιες της νέας Porsche 911 που μοιάζουν με βράγχια καρχαρία.

Advertisement
Advertisement

Η μετάβαση της Porsche στον εξηλεκτρισμό της θρυλικής 911 πήγε καλύτερα από ότι περίμεναν οι Γερμανοί. Η νέα Porsche 911 Carrera GTS είναι μια πραγματική Porsche διατηρώντας τον εικονικό της σχεδιασμό και τις εξαιρετικές επιδόσεις που κάθε μοντέλο έχει.

Κάποιοι βέβαια βρήκαν ένα σημείο του νέου μοντέλου για να… πειράξουν τους ανθρώπους της Porsche και δεν είναι άλλο από τις αμφιλεγόμενες εμπρός γρίλιες στον προφυλακτήρα. Η Garage Italia Customs από το Μιλάνο θέλησε να διασκεδάσει με τις νέες αυτές γρίλιες σχεδιάζοντας ψηφιακά μια 911 με θέμα τα «Σαγόνια του Καρχαρία».

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο ασημί χρώμα της Porsche έχοντας προσθήκη λευκού στο κάτω μέρος. Οι Ιταλοί για να κάνουν την 911 να μοιάζει με καρχαρία έχουν προσθέσει ένα μεγάλο φτερό στην οροφή, έχουν κάνει σε σχήμα ουράς την αεροτομή και έχουν βάλει αυτοκόλλητα στο πάνω μέρος του παρμπρίζ σε σχήμα δοντιών.

Advertisement
Advertisement

Στα πλευρικά έχει προστεθεί ένα μεγάλο λογότυπο από την περίφημη ταινία JAWS του Στίβεν Σπίλμπεργκ και το όνομα του σκηνοθέτη στο πίσω παράθυρο. Έχουν χιούμορ οι Ιταλοί της Garage Italia Customs, ωστόσο δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι Γερμανοί της Porsche θα χαμογελάσουν… Πάντως οι γρίλιες έχουν προστεθεί όχι για αισθητικούς λόγους, αλλά για την καλύτερη ψύξη του συστήματος μετάδοσης κίνησης του αυτοκινήτου.