Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ισχυρή ψηφιακή εμπειρία του νέου Lexus LBX

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ισχυρή ψηφιακή εμπειρία του νέου Lexus LBX

ΝΕΑ

Η ισχυρή ψηφιακή εμπειρία του νέου Lexus LBX

ΝΕΑ

Ως μέρος της εκστρατείας προώθησης για το ολοκαίνουργιο αστικό crossover της, το υβριδικό αυτοφορτιζόμενο Lexus LBX, η εταιρία παρουσίασε μια αποκλειστική εμπειρία AI (Τεχνητή Νοημοσύνη).

Advertisement
Advertisement

Μέσω αυτής προσκαλεί τους καταναλωτές να αλληλοεπιδράσουν με το LBX με καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο και να εμπλακούν με τη ζωντανή κοινότητα της Lexus.

Αυτό το AI Experience αποτελεί μέρος του κόμβου LBX Experience, το οποίο αποτελεί μια σουίτα ψηφιακών εμπειριών και εξατομικευμένου περιεχομένου που διατίθεται στα διαδικτυακά κανάλια της Lexus σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σχεδιασμένο να ξεπεράσει τα όρια της παραδοσιακής διαδικτυακής εμπειρίας για την αγορά αυτοκινήτου, το LBX AI Experience στοχεύει να αλληλοεπιδράσει με ένα νεότερο και ευρύτερο κοινό.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, οι χρήστες θα κληθούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, ώστε το εργαλείο AI να μπορεί να αναλύσει την αισθητική, την προσωπικότητα, το στυλ, την υφή και την παλέτα χρωμάτων των εκάστοτε αναρτήσεών τους.

Στη συνέχεια, δημιουργείται μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου προκειμένου να καθίσετε πίσω από το LBX που ταιριάζει ακριβώς στο στυλ τους. Εναλλακτικά, εάν οι χρήστες δεν έχουν λογαριασμό στο Instagram, μπορούν να επιλέξουν από μια επιλογή εικόνων που θα επιτρέψουν στο εργαλείο να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στυλ τους.

Advertisement

Ευθυγραμμίζοντας το μοναδικό στιλ και τις προσωπικότητες των χρηστών, μπορούν να δημιουργηθούν εκατομμύρια παραλλαγές, επομένως κάθε έργο τέχνης τεχνητής νοημοσύνης είναι μοναδικό όπως και το νέο Lexus LBX. Μόλις δημιουργηθεί ένα έργο τέχνης τεχνητής νοημοσύνης, οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν και να το αποθηκεύσουν, καθώς και να το μοιραστούν στα δικά τους προφίλ κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Advertisement

Το LBX AI Experience δείχνει την πρόοδο της Lexus σε καινοτόμες, πελατοκεντρικές ψηφιακές εμπειρίες. Είναι μια πρωτοποριακή ψηφιακή εμπειρία που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης και εξατομίκευσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη δημιουργία πραγματικά εξατομικευμένων εικαστικών έργων τέχνης.

Για πρόσβαση στο LBX AI Experience, κάντε κλικ εδώ:
https://www.lexus.eu/new-cars/lbx/ai-experience

Το νέο και εντυπωσιακό Lexus LBX συνδυάζει έναν εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα 1,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης. Ως το πιο συμπαγές SUV της Lexus μέχρι σήμερα, αλλά με το παράστημα ενός μεγαλύτερου και ακριβότερου SUV, δεν προτάσσει κανένα συμβιβασμό σε ότι αφορά τις επιδόσεις και την άνετη κίνηση σε κάθε είδους δρόμο.

Advertisement

Οι χαρακτηριστικές σχεδιαστικές δυνατότητες της Lexus και η premium casual ατμόσφαιρα του νέου LBX, δικαιώνει αν μη τι άλλο την ιαπωνική φίρμα κύρους και ποιότητας καθώς επίσης και τις κορυφαίες επιλογές της σε κάθε τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του Lexus LBX στην Ελλάδα
Το ολοκαίνουργιο Lexus LBX ανοίγει νέους ορίζοντες
To Lexus LBX θα έχει και καυτή έκδοση