Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Gunther Werks αποκάλυψε μια σπέσιαλ 911!

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Gunther Werks αποκάλυψε μια σπέσιαλ 911!

ΝΕΑ

Η Gunther Werks αποκάλυψε μια σπέσιαλ 911!

ΝΕΑ

Η τελευταία Porsche 911 της Gunther Werks διαθέτει μια εντυπωσιακή αεροτομή και έναν εξακύλινδρο twin-turbo με 750 ίππους!

Advertisement
Advertisement

Η Gunther Werks καθιερώθηκε γρήγορα ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες βελτίωσης για τα κλασικά μοντέλα της Porsche 911 και στο The Quail, A Motorsports Gathering, παρουσίασε το τελευταίο της δημιούργημα, γνωστό ως Touring Turbo Edition Coupe.

Το αυτοκίνητο είναι παρόμοιο με άλλα έργα της Gunther Werks , καθώς είναι εφοδιασμένο με εξακύλινδρο κινητήρα της Rothsport Racing με δύο υπερσυμπιεστές και κυβισμό 4,0 λίτρων.

Αυτός ο κινητήρας αποδίδει εκπληκτικά 750 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων Getrag. Για να βάλουμε σε προοπτική τους 750 ίππους, αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει 60 ίππους περισσότερους από την Porsche 911 GT2 RS (991), όλα σε ένα πολύ μικρότερο και πιο συμπαγές όχημα.

Advertisement
Advertisement

Ένα δεύτερο δυνατό σημείο αναφοράς, είναι η αεροτομή και η μελέτη, με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, για τη μείωση του βάρους, έως και 227 κιλά σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Αυτή η αεροτομή όχι μόνο φαίνεται δροσερή, αλλά έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα γύρω από το χώρο του κινητήρα και λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα χαρακτηριστικό κάλυμμα από ανθρακονήματα, που δημιουργεί ένα εφέ ram air για τον ισχυρό κινητήρα.

Η Gunther Werks έχει επίσης εργαστεί ακούραστα για να μεταμορφώσει την καμπίνα του αυτοκινήτου. Διαθέτει ένα ελαφρύ ταμπλό από ανθρακονήματα και περιλαμβάνει νέα όργανα μέτρησης, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού στροφόμετρου φινιρισμένο σε κόκκινο χρώμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Volkswagen ετοιμάζει το ID. Buzz GTX
H Rolls-Royce Droptail των 20 εκατομμυρίων
Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο