Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η γιορτή του Ελληνα Πατέρα (video)

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η γιορτή του Ελληνα Πατέρα (video)

ΝΕΑ

Η γιορτή του Ελληνα Πατέρα (video)

ΝΕΑ

Δείτε πως πολύ έξυπνα απεικονίζει την σημερινή ημέρα της Γιορτής του Πατέρα το instacar, σε ένα video που τα… σπάει!

Advertisement
Advertisement

Η Γιορτή του Πατέρα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για να τιμήσουμε και να εκτιμήσουμε τους πατέρες και τους πατρικούς ρόλους.

Ανεξάρτητα από το αν είναι πατέρας, παππούς ή ακόμη και πατρική φιγούρα, αυτή η ημέρα είναι για να τους ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς.

Συχνά, η Γιορτή του Πατέρα γιορτάζεται με δώρα, γεύματα, ή ιδιαίτερες δραστηριότητες, όπως είναι ένα παιχνίδι τένις, μπάσκετ, γκόλφ… ή μια υπαίθρια εκδρομή. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε στους πατέρες μας πόσο τους αγαπάμε και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συμβολή τους στη ζωή μας. Είναι επίσης μια ημέρα για να αναγνωρίσουμε τις προκλήσεις και τις θυσίες που συχνά συνοδεύουν την πατρικότητα.

Advertisement
Advertisement

Ανεξάρτητα από το πώς γιορτάζουμε τη Γιορτή του Πατέρα, το σημαντικότερο είναι να εκφράζουμε την αγάπη και την εκτίμηση μας, αναγνωρίζοντας τον ρόλο τους στην ζωή μας. Είναι μια ημέρα που θυμίζει τη σημασία της αγάπης, της ευγνωμοσύνης και της αναγνώρισης προς αυτούς που μας έχουν διδάξει τόσα πολλά και που παραμένουν ένας πυλώνας δύναμης και στήριξης στη ζωή μας.

Η Γιορτή του Πατέρα είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε στους πατέρες μας πόσο σημαντικοί είναι για εμάς και πόσο τους ευχαριστούμε για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς.

Η σύνδεση του αυτοκινήτου και της πατρότητας είναι ιδιαίτερη και αναμφίβολα πολύ… έντονη. Πέρα από τον πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο που έχει, οι περισσότεροι έχουμε βιώσει και ιδιαίτερες χιουμοριστικές καταστάσεις με τον Μπαμπά στο ρόλο του… εκπαιδευτή, του οδηγού του συνοδηγού.

Advertisement

Το σημερινό -λόγω της ημέρας- χιουμοριστικό video  του instacar, τα λέει όλα!

@instacargr Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου παιδική ανάμνηση με τον μπαμπά σου στο αμάξι;🚗🧡 #instacar #instateam #happyfathersday #carmemories ♬ πρωτότυπος ήχος – instacargr

Advertisement

 

 

 

Advertisement

 

 

ΑΚΟΜΑ:
instacar: Το leasing ως προϊόν τεχνολογίας!
Σάρωσε τα βραβεία τo instacar
#instacarδια: Ένα μήνυμα αγάπης από το instacar!