Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ελλάδα έχει το πιο… αργό περιπολικό στον κόσμο!

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ελλάδα έχει το πιο… αργό περιπολικό στον κόσμο!

ΝΕΑ

Η Ελλάδα έχει το πιο… αργό περιπολικό στον κόσμο!

ΝΕΑ

Η Χάλκη είναι ένα από τα ομορφότερα και γραφικότερα νησιά των Δωδεκανήσων, αλλά διαθέτει και ένα άλλο… αξιοθέατο.

Advertisement
Advertisement

Είναι η εποχή που τα ελληνικά νησιά σφύζουν από ζωή και κατακλύζονται από χιλιάδες ξένους επισκέπτες, που θέλουν να απολαύσουν το καλοκαίρι τους. Οι πιο ψαγμένοι από αυτούς, αποφεύγουν τους πιο προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς και αναζητούν τις ομορφιές και τη γραφικότητα μικρότερων νησιών, όπως η Χάλκη.

Με μόνιμο πληθυσμό 475 κατοίκων, η Χάλκη είναι ένα σημείο αναφοράς, για όλους όσοι της έχουν επισκεφτεί, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Αλλά πέραν του φυσικού κάλλους, το υπέροχο νησάκι των Δωδεκανήσων, έχει και ένα άλλο… αξιοθέατο για τους επισκέπτες του.

Μπορείτε να φανταστείτε ένα μικροσκοπικό Citroen Ami να πρωταγωνιστεί σε αστυνομική καταδίωξη; Στη Χάλκη, αυτό δεν είναι φαντασία, είναι μια πραγματικότητα! Το νησία διαθέτει το πιο χαριτωμένο, αλλά και πιο αργό περιπολικό στον κόσμο!

Advertisement
Advertisement

Και μάλιστα, διαθέτει και το Λιμενικό, δωρεά της Citroen από το 2021. Πέραν της χιουμοριστικής αντίληψης του θέματος, υπάρχει λογική εξήγηση για την επιλογή του μικροσκοπικού ηλεκτρικού Ami. Αυτή σχετίζεται με τους υπερβολικά στενούς δρόμους του νησιού, που θα δυσκόλευαν ακόμα και ένα σουπερμίνι να ελιχθεί και οι οποίοι είναι εντελώς απαγορευτικοί για τα SUV, που συνήθως επιλέγονται ως αστυνομικά οχήματα στα μεγαλύτερα νησιά.