Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εκθαμβωτική υπό κλίμακα Ferrari Testa Rossa «Pacco Gara»

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εκθαμβωτική υπό κλίμακα Ferrari Testa Rossa «Pacco Gara»

ΝΕΑ

Η εκθαμβωτική υπό κλίμακα Ferrari Testa Rossa «Pacco Gara»

ΝΕΑ

Η εταιρεία Little Car συνεργάστηκε ακόμα μια φορά με την Ferrari για να τιμήσει την 250 Testa Rossa.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία κατασκευής ποιοτικών αντιγράφων σε σπάνια αυτοκίνητα Little Car Company, μπορεί να πέρασε δύσκολα τα τελευταία 5 χρόνια, ωστόσο πλέον έχει βρει ξανά το δρόμο των επιτυχιών. Η τελευταία της μάλιστα συνεργασία με την Ferrari σφράγισε την πλήρη επιστροφή της παρουσιάζοντας μια εξαιρετική ρεπλίκα αφιερωμένη στην 250 Testa Rossa.

Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στην Testa Rossa J που είχε παρουσιάσει η εταιρεία πριν μερικά χρόνια και ονομάζεται Pacco Gara. Το μοντέλο είναι μικρότερο σε διαστάσεις από την αυθεντική 250 Testa Rossa (75%) και είναι πλήρως ηλεκτρική. Έχει αποκτήσει περισσότερη δύναμη σε σχέση με την απλή έκδοση J και από τους 16 ίππους έχει ανέβει στους 19 ίππους χάρη σε μια αναβάθμιση λογισμικού στο σύστημα κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η Little Car έχει επιλέξει να τονίσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα του μοντέλου τοποθετώντας ένα ειδικό roll cage σχεδιασμένο από την Sabelt. Οι ειδικοί της Formula 1 έχουν σχεδιάσει και το πλαίσιο του αυτοκινήτου, ενώ στο αισθητικό κομμάτι βρίσκει κανείς επανασχεδιασμένο καθρέπτη, ειδικό κάλυμμα συνεπιβάτη, αγωνιστικό κούμπωμα στο καπό και ειδικά φωτιστικά σώματα.

Στο οδηγικό κομμάτι η Little Car έχει τοποθετήσει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις στους τέσσερις τροχούς και ρυθμιζόμενη κατανομή πέδησης, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων έχει γίνει πιο «γρήγορο» για να δώσει μια έξτρα αγωνιστική νότα στο μοντέλο. Η εταιρεία πάντως αναφέρει ότι τίποτα στο Pacco Gara δεν έχει έγινε χωρίς την έγκριση της Ferrari. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στο International Concours of Elegance at Saint Moritz στις 24 Φεβρουαρίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Leclerc: Στο Άμπου Ντάμπι με την Ferrari του Schumi! (+video)
Μία ολοκαίνουργια Ferrari Roma θύμα ενός… ασανσέρ!
Ένας… ξυπόλητος με Ferrari Testarossa στα χιόνια (+video)

Advertisement