Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η δυναμική στρατηγική ανάπτυξης της Lynk & Co Hellas

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η δυναμική στρατηγική ανάπτυξης της Lynk & Co Hellas

ΝΕΑ

Η δυναμική στρατηγική ανάπτυξης της Lynk & Co Hellas

ΝΕΑ

Η Lynk & Co Hellas παρουσιάζει το στρατηγικό της πλάνο για την επέκταση και προώθηση του brand στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Στόχος της νεοεισερχόμενης εταιρείας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων και σημείων επισκευών και συντήρησης σε όλη τη χώρα, προσφέροντας στους καταναλωτές άμεση πρόσβαση στα τεχνολογικά προηγμένα οχήματα της Lynk & Co.

Το πρώτο ορόσημο αυτής της δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης είναι το πρώτο Lynk & Co Space στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι, προσφέροντας στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εικόνα του brand.

Για την ενίσχυση της εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, η Lynk & Co ανακοίνωσε συνεργασίες με δύο κέντρα επισκευής και συντήρησης: Α. Παντοπικός Ε.Π.Ε.,Ιερά Οδό 155, Αιγάλεω PNT CARS – ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ στο 16ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Θηβαΐδος 2, Κηφισιά.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η Lynk & Co Hellas ανακοίνωσε την πρώτη της συνεργασία με την MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. η οποία αναλαμβάνει ως Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων και Υπηρεσιών Aftersales στα Ιωάννινα. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της Lynk & Co στην ελληνική αγορά και ενισχύει τη διαθεσιμότητα στην περιοχή της Ηπείρου.

Η συνεργασία με την Lynk & Co αντιπροσωπεύει ένα νέο ορόσημο στη δέσμευση της MAXX Motors για την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα.

Καθώς η Lynk & Co Hellas συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή. Το στρατηγικό της πλάνο αποσκοπεί στην ανάπτυξη έως και 15 σημείων πώλησης και συντήρησης σε όλη την Ελλάδα.